„Pentru echipa de seniori loviturile de departajare reprezintă specialitatea casei. Nicio echipă nu ne-a bătut vreodată la 6 metri! Juniorii, iată, le calcă pe urme! Au fost multe emoții, dar cu atât mai mare e bucuria. Suntem în semifinale și vrem să mergem mai departe”, a declarat Florin Chirițescu, șeful delegației bănățene la Final Eight-ul de la Târgu Secuiesc.

Cu doi portari de mare valoare în lot, antrenorii Vlad Iancu și Valentin Ilaș, care sunt jucători la echipa mare a Informaticii, îl folosesc între buturi pe Teddy Lungu, iar pe Roberto Voin în câmp! Cei doi s-au dovedit a fi decisivi la „loteria loviturilor de departajare”. Lungu a marcat, în timp ce Voin a ratat o lovitură, a parat una a adversarilor și a transformat lovitura decisivă!

Adversara echipei Informatica Timișoara în semifinale e CS United Galați! Juniorii celor două grupări vor „reedita” astfel disputa seniorilor din finala Ligii I din acest sezon, în care bănățenii s-au impus la general cu 3-0. United a trecut în sferturile de finală de Pro Tineret Sighișoara.

Gazdele de la KSE Târgu Secuiesc au făcut o partidă mare contra Dunării Călărași, finalistă a Cupei României în acest sezon. Încurajați de public, juniorii de la KSE au făcut spectacol, învingând la scor și vor da piept duminică în semifinale cu Autobergamo Deva, care a învins în sferturi FK Odorheiu Secuiesc.

Iată rezultatele și programul complet al meciurilor:

Sâmbătă, 26 mai
Informatica Timișoara – Internazionale Vaslui 10-9
United Galați – Pro Tineret Sighișoara, 7-3
KSE Târgu Secuiesc – Dunărea Călărași 11-1
Autobergamo Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 8-4

Duminică, 27 mai
Informatica Timișoara – CS United Galați, ora 17:00
KSE Târgu Secuiesc – Autobergamo Deva, ora 19:00

Luni, 28 mai
Finala mică – ora 16:00
Finala mare – ora 18:00

Meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook Futsal Romania și pe YouTube Futsal Romania