Chiar dacă antrenorul Robert Lupu a programat pentru luna viitoare reunirea echipei, oficialii grupării bănățene nu au vacanță!
Suntem în tratative cu mai mulți jucători, pentru că statutul de campioană ne obligă. Ne dorim un traseu cât mai lung în UEFA Futsal Champions League, iar pentru asta trebuie să ne întărim”, a declarat, pentru www.frf.ro, Florin Chirițescu, directorul sportiv el clubului Informatica Timișoara.

Gruparea bănățeană și-a depus la UEFA candidatura pentru a găzdui meciuri din grupele turului preliminar al Ligii Campionilor la futsal. Forul european a trimis săptămâna trecută un înalt oficial, care a inspectat atât Sala Sporturilor „Constantin Jude”, cât și hotelurile unde ar urma să fie cazate delegațiile străine. „Inspecția a fost oficiată de domnul Laurent Morel. Cred că am lăsat o impresie bună, tocmai de aceea sperăm ca demersul nostru să fie încununat de succes. Am fost în vizită inclusiv la Primăria Timișoara, acolo unde domnul primar Nicoale Robu ne-a asigurat de tot sprijinul instituției pe care o conduce. Ar fi extraordinar pentru oraș și pentru club să putem organiza un asemenea eveniment”, a mai spus Florin Chirițescu

Joi, 28 iunie, UEFA va desemna gazdele grupelor turului preliminar al UEFA Futsal Champions League, iar în data de 5 iulie va avea loc tragerea la sorți a partidelor din această fază a competiției. Meciurile se vor disputa în perioada 28 august – 2 septembrie 2018.

Dacă va trece de turul preliminar, campioana României va avansa în Main Round-ul competiției, premergător Elite Round-ului, ultima stație înaintea Final Four-ului Ligii Campionilor la futsal.