Duelul dintre cele două echipe a însemnat și debutul sezonului 2017-2018 în futsalul românesc. 

La pauză, bănățenii au condus cu scorul de 4-0, după o primă repriză perfectă, golurile alb-violeților fiind marcate de Felipe Oliveira, două goluri, Savio și Rakic.

La reluare, campionii României au avut o evoluție mult mai consistentă, în timp ce Informatica a făcut pasul în spate. Jucând majoritatea părții a doua fără portar, pentru a forța revenirea, Deva a marcat de trei ori, însă, în cele din urmă, trofeul a ajuns la Timișoara. Pentru Autobergamo golurile au fost marcate de Cristian Matei, Robert Matei și Arpad Csoma.

Festivitatea de premiere a fost făcută de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cel care le-a înmânat medaliile și trofeul celor de la Informatica Timișoara.

"E un trofeu extrem de important pentru jucătorii mei. Am dovedit că ne putem bate de la egal la egal cu Deva, echipa campioană, o formație cu fotbaliști de mare valoare. Acest trofeu e încununarea muncii întregii echipe și îi felicit pe jucătorii mei pentru lupta pe care au dat-o până la ultimul fluier"
Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica Timișoara