Este penultima rundă, o rundă în care Informatica Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc sunt condamnate să câștige pentru a aborda derby-urile din ultima etapă, cu Autobergamo Deva, respectiv CS United Galați, de pe primul loc în seriile lor.

Triumfătoare în derby-ul disputat săptămâna trecută la Deva, Informatica Timișoara are în acest moment prima șansă la calificarea în finala campionatului din Seria I. Trupa lui Robert Lupu are însă deplasare grea la Iași, Politehnica lui Nelu Stancea dorind să lase o impresie bună la ultimul meci din play-off.

Dacă învinge în Moldova, formația bănățeană va reveni pe primul loc înaintea ultimei etape când va da piept, acasă, cu Autobergamo Deva.

Dunărea Călărași, echipă pregătită de fostul mare internațional Marian Șotârcă, primește joi vizita formației FK Odorheiu Secuiesc, pregătită de cel mai galonat antrenor din istoria futsalului românesc, fostul selecționer Zoltan Jakab.

Dunărea vine după o victorie surprinzătoare pe terenul vicecampioanei CS United Galați și are gânduri mari. „Va fi un meci foarte greu, dar suntem optimiști. Avem șansa să prindem locul doi și să jucăm finala mică, ceea ce ar reprezenta o mare performanță”, a spus, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă.

Liga I, play-off, etapa a 5-a:
SERIA I
Miercuri 2 mai, ora 18.30 CSM Politehnica Iași – Informatica Timișoara
SERIA A II-A
Joi 3 mai, ora 18.00 Dunarea Călărași – FK Odorheiu Secuiesc

Clasamente:
SERIA I
Clasament: 1. Deva 9p; 2. Informatica 7p; 3. Iași 0p
SERIA A II-A
Clasament: 1. United Galați 7p, 2. Odorheiu Secuiesc 5p, 3. Dunărea Călărați 3p

ETAPA A 6-A, ultima:
Marti 8 mai, ora 18.00 Informatica Timișoara – Autobergamo Deva
Marti 8 mai, ora 19.30 FK Odorheiu Secuiesc – United Galați

Play-out-ul programeaza urmatoarele jocuri:

Vineri, 4 mai, ora 18.30 Spicom Sf. Gheorghe – City’US Tg. Mureș
Duminică, 6 mai, ora 18.00 Spicom Sf. Gheorghe – City’US Tg. Mureș