Informatica Timişoara, vicecampioana României la futsal, îşi va prezenta miercuri, 17 august, lotul cu care va aborda noul sezon al Ligii I. Bănăţenii au făcut în această vară cele mai spectaculoase achiziţii, printre ele numărându-se sârbii Milos Simici, 26 de ani, şi Slobodan Rajcevici, 31 de ani. Simici şi Rajcevici au făcut parte din naţionala Serbiei la ultimul Campionat European, ediţie la care prima reprezentativă din ţara vecină a ajuns până în semifinale.

"Obiectivul pentru sezonul viitor e titlul de campioană. Suntem însă conştienţi că se poate întâmpla orice. Vrem să cucerim cât mai multe trofee. Cred că lotul actual e mai bun decât cel de anul trecut când am încheiat Liga I pe locul secund", a declarat Gabi Lungu, finanţatorul echipei Informatica Timişoara.

Gruparea bănăţeană va avea o săptămână plină. După prezentarea lotului, care va avea loc la unul din Mall-urile din Timişoara, Informatica va găzdui un "patrulater" la care vor mai participa formaţiile Deus Sremska Mitrovica, vicecampioana Serbiei, KMF Zelezarec Futsal Club Skopje, campioana Macedoniei, şi Autobergamo Deva, deţinătoarea Cupei României.

Turneul este programat vineri și sâmbătă, 19 și 20 august, în Sala ”Constantin Jude” din Timişoara.

"Vrem să facem din acest turneu o tradiţie. E unul dintre cele mai puternice care au fost organizate la noi în ultima vreme", a mai spus Gabi Lungu.