Foto: Facebook United Galați

Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călărași găzduiește sâmbătă, 29 februarie, primul meci din play-off-ul Ligii I la futsal.

Confruntarea dintre Futsal Club Dunărea Călărași și CS United Galați este programată de la ora 16:00 și va fi în direct la PRO X.

Cel de-al doilea meci al primei etape a play-off-ului se va juca luni între Imperial WET Miercurea Ciuc și Informatica Timișoara.

Dunărea Călărași vine după un succes în deplasare, în Cupa României, cu Informatica Timișoara, scor 5-3, rezultat în urma căruia trupa lui Marian Șotârcă s-a calificat în Final Four-ul competiției. În schimb, United a ratat prezența în careul de ași al Cupei, după eșecul la limită de pe teren propriu, 1-2, în fața campioanei Imperial WET.

„Am digerat destul de greu eșecul din Cupa României, dar trebuie să trecem peste el, trebuie să îl uităm și să ne vedem de drum. Ne așteaptă un meci foarte greu la Călărași. Așa a fost mereu. Dunărea e o echipă bună. Sper însă să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. E foarte important să începem cu dreptul acest play-off”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați, cel care în această săptămână a împlinit 38 de ani.

„Chiar dacă suntem puțini obosiți și, în plus, avem ceva probleme medicale, avem un moral bun înaintea confruntării cu United Galați. Va fi un meci dificil. United e o echipă tare. Sper să facem un meci bun și să câștigăm, mai ales că jucăm acasă. Cred că în play-off orice e posibil șoi mai cred că vom avea parte de rezultate-surpriză”, a spus Marian Șotârcă, antrenorul-juctor al echipei Dunărea Călărași.

Play-off, etapa I: 

Sâmbătă, 29 februarie, ora 16:00
Futsal Club Dunărea Călarăși – CS United Galați
Arbitri: Daniel Decă (Brăila), Cezar Georgian Ionescu (Buzău); Predescu Ionel Boharu (Buftea)
Observator: Marius Mititel (București)

Luni, 2 martie, ora 18:30
Imperial WET Miercurea Ciuc – Informatica Timișoara

Clasament: 1. Imperial WET 3p; 2. United 2p; 3. Dunărea 1p; 4. Informatica 0p

Articol de Adi Dobre