Foto: Facebook Imperial Wet Futsal

Informatica Timișoara și Imperial WET Miercurea Ciuc au încheiat la egalitate, 2-2, într-o partidă-restanță din etapa a IV-a a Ligii I la futsal.

Meciul disputat miercuri seară în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara a avut o desfășurare dramatică, oaspeții reușind egalarea în ultimele secunde ale partidei prin Alvaro, într-un moment în care ciucanii au riscat scoțând portarul.

Au marcat în derby-ul de la Timișoara: Araujo (11), Pedrinho (30), respectiv Cristian Matei (35) și Alvaro (40).

Partida dintre Informatica Timișoara și Imperial WET Miercurea Ciuc a fost arbitrată de tandemul Vlad Ciobanu – Bogdan Hanceariuc, din Iași. Rezervă la meciul de la Timișoara a fost Daniel Florin Anca, din Deva.

„Am crezut în noi până în ultima secundă. Asta am făcut. Și am mai făcut ceva, am arătat ca o familie! A fost un meci grozav şi am arătat, în același timp, o atitudine grozavă”, a spus, pentru www.frf.ro, spaniolul Alvaro, autorul golului egalizator.

„În momentul în care ești egalat în ultimele secunde, putem vorbi despre dezamăgire. Am întâlnit însă, așa cum spuneam și înaintea partidei, cel mai valoros adversar din Liga I. Imperial WET e, calitativ, cea mai bună echipă. Trebuie să vedem însă și partea plină a paharului. Suntem neînvinși. Practic, avem doar un eșec în acest sezon, și acela în UEFA Futsal Champions League, dar în fața unui adversar de bătut. Am avut meciuri la trei zile, iar acest ritm nu are cum să nu își pună amprenta. Suntem în grafic, asta e cel mai important”, a spus, pentru www.frf.ro, Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara.

În primăvară, Imperial WET era egalată la Timișoara tot în ultimele secunde, scor final tot 2-2, rezultat în urma căruia gruparea harghiteană rata prezența în play-off sezonul trecut.

Rezultatele ultimei etape, a VI-a:

Bukovina Vicov – Futsal Club Dunărea Călărași 1-4
Informatica Timișoara – Futsal Poli Iași 8-2
CFF Clujana Cluj – Imperial WET Miercurea Ciuc 2-6
Autobergamo Deva – SCM Gloria Buzău 11-1
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS United Galaţi 3-3

Clasament: 1. Călărași 15p; 2. Informatica 14; 3. Autobergamo 13; 4. United 13; 5. Imperial 10; 6. Odorheiu Secuiesc 10; 7. Gloria 6; 8. Poli Iași 3; 9. Bukovina 0; 10. Clujana 0p

– În ședința Comisiei de Etică și Disciplină a FRF din data de 20 iunie 2018 în baza art. 52.5 din RD s-a hotărât depunctarea echipei CS United Galați cu 3 puncte scăzute din noul campionat

Etapa viitoare, a VII-a:

CS United Galaţi – Informatica Timișoara
SCM Gloria Buzău – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
Futsal Club Dunărea Călărași – Autobergamo Deva
Imperial WET Miercurea Ciuc – Bukovina Vicov
Futsal Poli Iași – CFF Clujana Cluj

Articol de Adi Dobre