Imperial Wet

Echipa de futsal Imperial WET Miercurea Ciuc a avut un week-end de vis la Budapesta, acolo unde trupa harghiteană a participat la ELTE-BEAC Futsal Cup 2018, o competiție devenită deja una de tradiție.
Trupa pregătită de Cosmin Gherman, care nu a făcut însă deplasarea, delegația fiind condusă de finanțatorul Walter Gorbe, a reușit să câștige turneul la care au participat 10 de echipe.

În plus, Imperial WET și-a adjudecat alte două trofee individuale. Cristi Matei, venit în această vară la Miercurea Ciuc de la fosta campioană Autobergamo Deva, a fost desemnat cel mai bun jucător, în timp ce Mario Duque Velasco a cucerit titlul de goalgheter.

imperial wet

Cele 10 formații prezente la competiție au fost împărțite în două grupe. Imperial WET a încheiat prima în Grupa A, în timp ce Grupa B a fost câștigată de sârbii de la KMF International.

În semifinale, Imperial WET a trecut de DEAC, 5-0, și a jucat astfel cu trofeul pe masă în compania celor de la BME-BT 1988 Déli FC! La capătul unui meci deosebit de spectaculos, trupa harghiteană s-a impus cu 6-1.

„Am fost invitați din nou la acest turneu și suntem bucuroși că am putut onora această invitație. Pentru echipa noastră a fost o provocare foarte bună. Am considerat important turneul, pe care l-am exploatat la maximum. În afară de aceasta, Cupa ELTE-BEAC Futsal a fost la fel de importantă ca și un team building! Sperăm să fim chemați și anul viitor”, a spus, pentru site-ul oficial al competiției, Walter Gorbe, finanțatorul echipei Imperial WET Miercurea Ciuc.

Echipa harghiteană are programat sâmbătă un meci amical, în deplasare, cu divizionara secundă CSM Târgu Mureș. Meciul cu echipa pregătită de Lucian Nicușan va fi repetiția generală pentru ciucani în vederea noului sezon al Ligii 1 la futsal. În prima etapă, Imperial WET va da piept, în deplasare, cu vicecampioana CS United Galați.

Articol de Adi Dobre