După o pauză de trei ani, CSMS Iaşi este la un singur meci distanţă de o nouă finală în Cupa României la futsal. Calificaţi la turneul Final Four ce va avea loc la Deva la începutul săptămânii viitoare, ieşenii vor juca în semifinale cu United Galaţi, învingătoarea urmând să dispute finala cu echipa care va câştiga cea de-a doua semifinală, Autobergamo Deva – City’US Tg. Mureş.

Antrenorul echipei ieşene, Nelu Stancea (foto), a declarat că starea de spirit în lotul echipei sale este foarte bună şi speră ca băieţii să dea totul pe teren pentru a se califica în finală: „Suntem pregătiţi să facem un turneu final foarte bun şi să jucăm finala. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în ultimul act. Starea de spirit este excelentă, nu sunt probleme de sănătate în lot, toţi băieţii sunt valizi şi sperăm să facem două meciuri bune. Sunt calificate patru echipe valoroase şi orice se poate întâmpla. Aşteptăm primul meci cu optimism, cu încredere şi sperăm ca la final să ne bucurăm pentru calificarea în finală”.

Managerul echipei ieşene, Ionel Popa, a precizat că jucătorii şi staff-ul au promis un bonus pentru câştigarea trofeului. „În urmă cu trei ani am pierdut finala după o luptă strânsă, sperăm ca acum să jucăm din nou cu trofeul pe masă şi să îl aducem la Iaşi. Mergem la Deva cu obiectivul de a juca două partide, asta însemnând să ajungem în finală. Băieţii sunt pregătiţi, au un moral bun, sunt motivaţi financiar pentru un succes, sperăm să ne întoarcem acasă victorioşi”, a completat Ionel Popa.