Oficialii clubului CSMS Iaşi nu sunt dezamăgiţi de faptul că au ratat organizarea turneului Final Four al Cupei României. Chiar dacă nu vor disputa pe teren propriu meciul din semifinale, ieşenii simt că pot trece de United Galaţi în drumul spre a doua finală din istoria clubului.

"Ne-am fi dorit să jucăm la Iaşi, dar Deva a făcut o ofertă mai bună decât noi. Echipa de acolo are un patron, are susţinere mai puternică, noi atât am putut oferi la Iaşi. Nu suntem dezamăgiţi. Mergem la Deva să jucăm pentru trofeu şi speram să aducem cupa acasă. Va fi foarte greu, dar noi suntem optimişti. United Galaţi este o echipă egală ca valoare cu noi, cine va fi mai în formă la ora meciului va juca marea finală”, a declarat preşedintele echipei CSMS Iaşi, Ionel Popa.

În 2013 au pierdut finala după prelungiri

CSMS Iaşi a reuşit cea mai mare performanţă în Cupa României în anul 2013, când a jucat finala în compania echipei City’us Tg. Mureş. Mureşenii s-au impus după prelungiri cu scorul de 7-4, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 4-4. Pentru campioni au marcat atunci Ignat, Raimond, Covaci, Gherman (2), Stoica şi C. Matei, în timp ce pentru ieşeni au punctat Ruxandari (2), Guţu şi Cataramă. “În urmă cu trei ani am fost foarte aproape de victorie, sperăm ca la Deva să jucăm din nou cu trofeul pe masă şi să ne luăm revanşa”, a completat Ionel Popa.

NARCIS POHOAȚĂ (IAȘI)