CSM Politehnica Iaşi a debutat cu dreptul în noul an, obţinând o victorie spectaculoasă în faţa campioanei en-titre CS City’us Tg. Mureş, scor 4-1 (2-0), luni, în Sala Polivalentă, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de futsal. Partida a fost prima care a fost transmisă integral live pe Facebook și pe Youtube!

levii lui Gabriel Dobre au intrat la pauză cu un avans de două goluri, graţie golurilor marcate de Şchiopu (min. 12) şi Liviu Ruxandari (16). În repriza secundă, Mandea a reuşit o dublă în doar două minute (23 şi 24) şi a dus scorul la un incredibil 4-0! Cu trei minute înainte de final, Kusmodi a redus din diferenţă, dar era prea târziu pentru ca oaspeţii să mai emită pretenţii la un rezultat favorabil în “Polivalenta” ieşeană. În afara celor patru goluri, CSM Poli a ratat alte câteva ocazii clare prin Ruxandari, Guţu, Cataramă, Dobre sau Şchiopu, portarul mureşenilor, Răzvan Cătinean, având mai multe intervenţii foarte bune.

CSM Politehnica Iași – CS City’us Tg. Mureș 4-1 (2-0)
Au marcat: Șchiopu (12), Ruxandari (16), Mandea (23, 24) / Kusmodi (37)
CSM Politehnica Iaşi: Ioan Grigoraş – Liviu Ruxandari (căpitan), Narcis Cataramă, Mario Şchiopu, Radu Guţu; Au mai jucat: Marius Chiriac – Gabriel Dobre, Victor Mandea, Bogdan Baboi, Cosmin Stan, Robert Mircia. Antrenori: Gabriel Dobre şi Florin Nichifor.
CS City’us Tg. Mureş: Răzvan Cătinean – Velasco Duque Mario, Bogdan Covaci (căpitan), Răzvan Togan, Kusmodi Tamas; Au mai jucat: Mihai Tătar – Dumitru Mimi Stoica, Csala Zsolt, Csoma Alpar, Vlad Ţipău, Andrei Boroş, Dobai Mihaly Andras, Iszlai Richard, Kiss Szilard. Antrenori: Cosmin Gherman şi Lucian Nicuşan.

Arbitri: Daniel Decă (Brăila) – Georgian Ionescu (Buzău); Petre Meterciuc (Tg. Neamţ) – rezervă.
Observator: Marius Năstasă (Piatra Neamţ).

În urma acestui succes, Iaşiul a acumulat 20 de puncte şi se menţine pe locul 7 în clasamentul primei ligi, la patru puncte în spatele ocupantei locului 6, City’us Târgu Mureş. În etapa a 17-a, CSM Poli Iaşi va juca pe terenul echipei KSE Tg. Secuiesc, pe 30 ianuarie.