Divizionara secundă Imperial WET Miercurea Ciuc și FK Odorheiu Secuiesc, echipă de prima ligă, s-au dovedit a fi cele mai grăbite echipe din futsalul românesc în Noul An! Cele două grupări harghitene au spart deja gheața în 2017, după ce au susținut la acest sfârșit de săptămână câte o partidă amicală în compania aceluiași adversar, Selecționata Ligii Secunde din Ungaria.

Vineri, la Miercurea Ciuc, Imperial WET a trecut de selecționata maghiară cu scorul de 9-6 (5-3), la capătul unui meci foarte spectaculos. Walter Gorbe, patron și antrenor al echipei Imperial WET, s-a declarat mulțumit de forma jucătorilor săi la început de an. Trupa din Miercurea Ciuc a demarat pregătirile încă din 4 ianuarie, iar săptămâna viitoare va pleca într-un prim cantonament.

Sâmbătă, Selecționata Ligii Secunde din Ungaria a mers la Odorheiu Secuiesc unde a dat piept cu formația locală, Futsal Klub, locul 5 în Liga I. Echipa pregătită de Zoltan Jakab a învins 7-2 (4-1). „A fost o partidă care a picat bine pentru noi. Suntem la începutul pregătirilor. Ca să vedem cum stăm am folosit și mulți dintre jucătorii care au evoluat mai puțin în prima parte a campionatului”, a spus Jakab.

Deși meciul de la Odorheiu Secuiesc s-a jucat la matineu, de la ora 11.00, în tribune s-au aflat aproximativ 700 de spectatori!