Liga 1 Futsal Fortuna a programat ieri patru partide contând pentru etapa a 4-a. Runda a debutat la Șimand, acolo unde gazdele de la ACS Șoimii au primit vizita echipei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Oaspeții și-au luat toate măsurile de precauție și nu le-au dat gazdelor vreo șansă, impunându-se la scor.

A fost cea de-a patra victorie din tot atâte partide pentru covăsneni, care se mențin pe primul loc în Liga 1 Futsal Fortuna!

În prima partidă găzduită ieri de Sala Sporturilor din Deva, ACS West nu i-a putut ține piept formației CFR Timișoara, care a plecat acasă cu toate punctele. Trupa lui Robert Lupu a bifat și ea cea de-a patra victorie în acest sezon.

Pe malul Dunării, la Galați, campioana CS United a întâlnit nou-promovata Mausoleul Mărășești. Oaspeții au dat mari bătăi de cap gazdelor. Vrâncenii au deschi scorul și au încheiat prima repriză la egalitate, 1-1. La reluare, United a turat motoarele și a marcat gol după gol impunându-se clar.

În cea de-a doua partidă găzduită de Sala Sporturilor din Deva față în față s-au aflat CSM Deva, deținătoarea Cupei României, și vicecampioana FK Odorheiu Secuiesc. Harghitenii au trăit în prima repriză coșmarul de acum o lună, când au pierdut în fața celor de la ACS West Deva cu 4-5 după ce au condus la pauză cu 4-1! Gazdele de la CSM Deva au făcut o primă repriză perfectă și au intrat la cabine cu un, la prima vedere, liniștitor 3-0. Au marcat Denis Boldor, Sergiu Gavrilă și Miloš Simić. Repriza a doua a fost una senzațională. Echipa pregătită de Jakab Zoltán a demarat o cursă nebună de urmărire. Internaționalii István Hadnagy (o dublă) și Iszlai Richárd au marcat și FK Odorheiu Secuiesc a plecat în Harghita cu un punct ce la un moment dat părea de nesperat.

Etapa a 4-a a Ligii 1 Futsal Fortuna se va încheia astăzi la Buzău cu meciul dintre Luceafărul și CSM Târgu Mureș, două echipe care, alături de Șoimii Șimand, nu au contabilizat vreun punct în acest debut de sezon.

Confruntarea ce va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău de la ora 16:30 va fi în direct la Digi Sport 4 și FRF.tv!

Etapa a 4-a:

Duminică, 15 octombrie

  • ACS Șoimii Șimand – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 3-11 (0-5), Sala Sporturilor – Șimand

Arbitri: Scînteie Ghiță Florin (Moldova Nouă), Blindu Catalin Ionuț (Hunedoara); Anca Florin Daniel (Deva)

Observator: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureș)

  • ACS West Deva – CSF CFR 1933 Timișoara 2-8 (0-3), Sala Sporturilor – Deva

Arbitri: Popescu Constantin Daniel (Țicleni), Mihălcuț Andrei (Iași); Pentek Laurențiu (Oradea)

Observator: Kiuță Mihai (Brașov)

  • CS United Galați – ACS Mausoleul Mărășești 6-1 (1-1), Sala Sporturilor „Dunărea” – Galați

Arbitri: Mocanu Dragoș, Hornet Andrei; Preda Romeo (toți Brăila)

Observator: Deca Daniel (Brăila)

  • CSM Deva – FK Odorheiu Secuiesc 3-3 (3-0), Sala Sporturilor – Deva

Arbitri: Gunciu Roberto Florentin (Popești-Leordeni), Macovei Florin Aurelian (Galați); Stanciu Robert Ionuț (Bufte)

Observator: Ciolacu Bogdan (Pitești)

Luni, 16 octombrie

Ora 16:30

  • CS Luceafărul Buzău – CSM Târgu Mureș, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – Buzău, în direct la Digi Sport 4 și FRF.tv

Clasament:

1. Sepsi 12p; 2. CFR Timișoara 12p; 3. United 10p; 4. CSM Deva 8p; 5. Odorheiu Secuiesc 7p; 6. Mausoleul 3p; 7. West Deva 3p; 8. Târgu Mureș 0p; 9. Luceafărul 0p; 10. Șoimii Simand 0p

Articol de Adi Dobre