În doar două zile, echipa FK Odorheiu Secuiesc, locul 4 în sezonul trecut de Liga 1 Futsal Fortuna, a dat două lovituri importante!

După ce joi a anunțat că echipa va fi pregătită în următoarea stagiune de Florin Ignat – omul care a adus în vitrina clubului United Galați în ultimii șase ani patru titluri de campion al României, trei Supercupe și o Cupă a României, FK Odorheiu Secuiesc a pus mâna și pe cel mai bun portar al României!

Este vorba despre Petrișor Toniță, 32 de ani, titularul din poarta primei noastre reprezentative! Campion al României cu Autobergamo Deva (actuala CSM Deva) și CS United Galați, Petrișor Toniță îl urmează astfel în Harghita pe antrenorul Florin Ignat.

„Pentru mine e un nou început. Am ales liniștea și stabilitatea. Nu pot descrie modul în care am fost primit la Odorheiu Secuiesc, un loc în care valorile, futsalul sunt respectate. Tocmai de aceea îmi doresc din tot sufletul să aducem la Odorheiu Secuiesc în sezonul următor cel puțin un trofeu”, a spus Petrișor Toniță.

Articol de Adi Dobre