Mausoleul Mărășești va evolua din sezonul viitor în Liga 1 Futsal Fortuna, readucând astfel județul Vrancea pe harta primului eșalon valoric al futsalului românesc.

Oficialii formației Mausoleul au pornit de câteva săptămâni preparativele pentru noul sezon, în care echipa din Mărășești dorește să facă o figură cât mai frumoasă.

Managerul Romeo Drăgan, artizanul promovării în Liga 1 Futsal Fortuna, a ajuns la un acord cu tehnicianul Marius Cozma, care va fi noul antrenor al echipei. Acesta va fi ajutat de Ion Dumitru – antrenor secund și Cristian Marin – antrenor cu portarii, dar și jucător.

Printre achizițiile echipei Mausoleul Mărășești se numără doi jucători cu mare experiență: Robert Vârlan – fost jucător la Dunărea Călărași și CFR Timișoara și veteranul Dumitru „Mimi” Stoica – ultima oară la ACS West Deva.

„Este o diferență mare între Liga a 2-a și Liga 1, și de aceea vom lucra în continuare pentru definitivarea lotului. Vom discuta cu jucătorii vechi pentru prelungirea contractelor, dar vom căuta să aducem și alți jucători valoroși, care să poată face față nivelului primului eșalon. Vom avea un nou început, un nou proiect, care să ridice din perspectiva sportului orașul Mărășești”, a spus managerul Romeo Drăgan pentru Monitorul de Vrancea.

Articol de Adi Dobre