Foto: www.affa.az

Sala „Rapid” din București găzduiește astăzi, miercuri, 20 decembrie, de la ora 19:00, confruntarea dintre naționalele României și Kazahstanului. Meciul este live pe Digi Sport 3, dar și pe www.frf.tv!

Accesul suporterilor pentru acest meci este gratuit! 

Partida contează pentru etapa a 6-a, ultima, a Grupei A a Elite Round-ului calificărilor pentru 2024 FIFA Futsal World Cup, competiție care va fi găzduită de Uzbekistan în perioada 14 septembrie – 6 octombrie 2024.

În meciul tur, disputat pe 20 septembrie la „Baluan Sholak Sports Palace” din Almatî, Kazahstan s-a impus la limită, scor 4-3. Pentru gazde au marcat Douglas Junior (1’48”), Akbalikov (10’47”), Edson (15’01”) și Orazov (19’23”), în timp ce pentru tricolori au punctat Manya (3’19”, 35’32”) și Sasse (31’42”).

Naționala Kazahstanului, lider în Grupa A, cu maximum de puncte, a obținut deja calificarea la turneul final al Campionatului Mondial.

Tot astăzi, de la ora 19:30, se va juca și celălalt meci al grupei, Țările de Jos – Azerbaijan. Meciul se va disputa la „Topsportcentrum” din Almere.

Programul zilei de miercuri, 20 decembrie:

Ora 19:00
România – Kazakhstan, Sala „Rapid”, București – LIVE Digi Sport 3 și FRF.tv
Arbitri: David Glavonjic, George Jansizian; Kastriot Gerxhaliu (toți din Suedia)

Ora 19:30
Țările de Jos – Azerbaidjan, „Topsportcentrum”, Almere
Arbitri: Dominykas Norkus, Mantas Pomeckis; Irmantas Kaprašovas (toți din Lituania)

Iată lotul lui Endre Kacsó:
Portari: Petrișor Toniță (CS United Galați), Theodor Lungu (CFR Timișoara);

Jucători de câmp: Bálint Andor, Iszlai Richárd, Kanyó Szilárd, Hadnagy István (toți patru de la FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaș, Andrei Nemițanu, Mihnea Toader (toți trei de la CFR Timișoara), Vlăduț Dudău, Daniel Araujo, Andrei Crăciun (toți trei de la CS United Galați), Darius Nastai (CSM Deva), Paulo Ferreira (Paços de Ferreira), Szabolcs Mánya (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe)