FK Odorheiu Secuiesc - Foto: Sorin Pană - Sportul Ilustrat, Galați

Liga 1 Futsal Fortuna programează astăzi uvertura etapei a 8-a. La Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc față în față se vor afla formațiile FK Odorheiu Secuiesc și CSM Târgu Mureș. Meciul este programat de la ora 19:00.

FK Odorheiu Secuiesc, vicecampioana României, vine după eșecul din derby-ul cu CFR Timișoara, 2-5, al doilea din acest sezon. Trupa pregătită de Jakab Zoltan ocupă locul 6 în clasament, la 11 puncte de liderul CFR Timișoara.

CSM Târgu Mureș – Foto: Sorin Pană – Sportul Ilustrat, Galați

Harghitenii sunt hotărâți să își treacă în cont a patra victorie din acest sezon. Adversara de astăzi, nou-promovata CSM Târgu Mureș, este singura din Liga 1 Futsal Fortuna care nu a contabilizat nici măcar un punct în actuala stagiune. CSM Târgu Mureș e ultima în clasament, cu șapte înfrângeri din tot atâtea partide.

„Vom încerca să spălăm rușinea de la Timișoara, unde am pierdut pe mâna noastră. Nu ne putem explica ce s-a întâmplat. Am avut forța de a reveni în meci, dar am lăsat adeversarul să joace, iar asta ne-a costat. Trebuie să rămânem cu capul sus și să jucăm meciul din această rundă așa cum ar trebui să o facem mereu, indiferent de adversar. Vom trata meciul cu CSM Târgu Mureș cu seriozitate și cu aceeași dorință de victorie. Mureșul are o echipă tânără, talentată, care își dorește cu ardoare să își dovedească valoarea, are un antrenor cu experiență și sunt sigur că vor face un meci bun. Trebuie să câștigăm, nu avem altă opțiune”, a declarat Richard Iszlai, internaționalul vicecampioanei FK Odorheiu Secuiesc.

FK Odorheiu Secuiesc – Foto: Sorin Pană – Sportul Ilustrat, Galați

Un alt jucător de bază, István Hadnagy, este și el hotărât ca toate punctele să rămână la Odorheiu Secuiesc: „Din păcate nu am reușit să luăm cele trei puncte de la Timișoara. Avem deja două meciuri pierdute … Tocmai de aceea avem mare dorință să câștigăm meciul de astăzi. Cunoaștem bine adversarul. Am jucat două meciuri amicale cu ei înaintea sezonului. Au făcut meciuri bune, deci trebuie să ne concentrăm și să dăm totul. Așteptăm cu mare drag spectatorii, care ne ajută tot timpul”.

Etapa va continua duminică și la începutul săptămânii viitoare.

Etapa a 8-a

Vineri, 10 noiembrie

Ora 19:00

  • Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSM Târgu Mureș, Sala Sporturilor, Odorheiu Secuiesc

Arbitri: Braşovean Cristian Cosmin (Cluj), Luca Ovidiu (Piatra Neamț); Deaconu Laurențiu (Berceni)

Observator: Kiuță Mihai (Braşov)

Duminică, 12 noiembrie

Ora 18:00

  • ACS Șoimii Șimand – CS Luceafărul Buzău

Ora 18:30

  • CSM Deva – ACS Mausoleul Mărășești

Luni, 13 noiembrie

Ora 12:00

  • CS United Galați – ACS West Deva

Marți, 14 noiembrie

Ora 18:00

  • ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – CSF CFR 1933 Timișoara

Articol de Adi Dobre