Liga I la futsal a programat luni ultimele partide din runda cu numărul 3, etapă dominată de confruntarea de la Târgu Mureş dintre campioana City’US şi Dunărea Călăraşi, echipă care a început în forţă noul sezon, două victorii din tot atâtea partide.

Cu un lot tânăr, după ce în vară a pierdut mulţi dintre titulari, City’US s-a impus în faţa Dunării Călăraşi cu 4-3, la capătul unui meci considerat de mulţi ca fiind cel mai frumos din acest sezon.
"Sunt fericit! Mă bucur că echipa joacă futsal de calitate, că se ridică la nivelul aşteptărilor, în ciuda faptului că în vară ne-au plecat mulţi jucători. Am dominat jocul şi am câştigat pe merit în faţa unei echipe puternice", a declarat, pentru www.frf.ro, Cosmin Gherman, antrenorul-jucător al campioanei City’US Târgu Mureş.

Jucătorii și staff-ul tehnic al formaţiei ardelene au dedicat victoria de luni jucătorului Cesar Ribeiro, accidentat grav în partida de la Deva din etapa precedentă. La intrarea pe teren, jucătorii tandemului Cosmin Gherman Lucian Nicuşan au purtat tricouri cu un mesaj de încurajare pentru Cesar.

Autobergamo Deva îşi continuă startul lansat de sezon! Echipa pregătită de Florin Ignat a bifat al treilea succes din tot atâtea meciuri, 11-1 la Târgu Secuiesc, şi are un golaveraj de invidiat: 21-6.
Etapa a treia a consemnat şi primul succes în acest sezon al vicecampioanei Informatica Timişoara. După două înfrângeri în primele două etape, Informatica a trecut la scor, pe teren propriu, de Clujana Cluj, scor 8-0.

Iată rezultatele etapei a III-a:
Informatica Timişoara – CFF Clujana Cluj 8-0
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Muncitorul Reşiţa 8-2
C.S. KSE Targu Secuiesc – Autobergamo Deva 1-11
CS City’us Târgu Mureş – Dunărea 2005 Călăraşi 4-3
Spicom Sfântu Gheorghe – CSM Politehnica Iaşi 1-7

CS United Galaţi a stat

Etapa viitoare:
24 septembrie, ora 17:00
CFF Clujana Cluj – CS City’us Târgu Mureş
25 septembrie, ora 18:00
Muncitorul Reşiţa – CS United Galaţi
26 septembrie, ora 17:00
Dunărea 2005 Călărași – C.S. KSE Târgu Secuiesc
CSM Politehnica Iași – Informatica Timișoara

Spicom Sfântu Gheorghe stă