FK Odorheiu Secuiesc este în această perioadă cea mai activă echipă din Liga 1 Futsal Fortuna.

Gruparea harghiteană a anunțat în aceste zile încă un transfer de marcă. Este vorba despre internaționalul Sergiu Gavrilă, 23 de ani, ultima oară la CSM Deva. Fost căpitan al naționalei U19, Sergiu Gavrilă s-a numărat printre cei mai buni jucători din Liga 1 Futsal Fortuna în sezonul recent încheiat și este considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători români.

„Începe o nouă provocare, un nou sezon în care voi da totul pentru a ne atinge obiectivele. Cât despre suporteri, îi cunosc foarte bine, știu cât de pasionați sunt, știu cât de mult își doresc ca echipa să lupte din nou pentru trofee. Îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri și promitem să-i facem mândri”, a spus Sergiu Gavrilă pentru frf.ro.

Transferul tânărului internațional este al treilea pe care FK Odorheiu Secuiesc îl anunță în această vară, după cele ale lui Petrișor Toniță și Vlăduță Dudău, ambii de la campioana CS United Galați. În plus, harghitenii îl vor avea pe bancă pe Florin Ignat, cel care a scris istorie în ultimi ani cu CS United Galați.

FK Odorhieu Secuiesc s-a despărțit în ultimele săptămâni de trei oameni de bază: Balázsi Attila – care va evolua din sezonul viitor la formația maghiară DEAC Futsal Debrecen, Szilárd Kanyó – care a decis să nu-și prelungească contractul care a expirat la finalul sezonului 2023-2024 din motive personale și Iszlai Richárd – care  revine la CSM Târgu Mureș, echipă unde a crescut.

Articol de Adi Dobre