Clubul Sportiv United Galați a anunțat despărțirea de jucătorul Octavian Cireș. Internaționalul român nu va pleca la altă echipă, Octavian Cireș hotărând, la doar 30 de ani, să își agațe pantofii de sport în cui!

Octavian Cireș rămâne unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria echipei CS United Galați, în tricoul căreia a căștigat toate trofeele pe plan intern și a evoluat în UEFA Futsal Champions League.

Cireș a fost descoperit cu mulți ani în urmă la Cupa Liceelor de profesorul David Asandei, cel care s-a aflat ani buni pe banca tehnică a gălățenilor.

A participat la Campionatul European cu naționala de futsal a României. Octavian Cireș este cel de-al doilea „veteran”, alături de Constantin Burdujel, care se desparte de CS United Galați în această vară.

Numele Cireș va contiua însă în futsalul românesc! Albert Cireș, fratele mai mic al lui Octavian, este unul dintre cei mai talentați juniori din țară. Legitimat la United Galați, Albert Cireș a evoluat în ultimul sezon la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Articol de Adi Dobre