Echipa de futsal FK Odorheiu Secuiesc nu a avut un sezon 2023-2024 senzațional în Liga 1 Futsal Fortuna. Din postura de vicecampioană a României, gruparea harghiteană a încheiat competiția internă pe locul 4, departe de așteptări.

Dacă echipa de seniori nu a adus foarte multe satisfacții suporterilor săi, în schimb juniorii U19 au fost, ca de obicei, la înălțime, două finale jucate, Liga Elitelor și Cupa României. Și, tot ca de obicei, cei mai importanți dintre componenții echipei U19 vor face pasul către formația de seniori.

„Trei dintre jucătorii de bază ai echipei de juniori din acest an, Ervin Szabó (portar), Patrik Bálint și Csaba Kis (jucători de câmp), au semnat contracte profesioniste, astfel că se vor alătura lotului primei echipe. Felicitări!”, a anunțat gruparea harghiteană.

Oficialii echipei FK Odorheiu Secuiesc lucrează astfel la cristalizarea lotului cu care echipa managerului Jakab Zoltan va aborda sezonul viitor al Ligii 1 Futsal Fortuna.

Trei dintre oamenii de bază ai echipei părăsesc echipa. Crescut și lansat în futsal de FK Odorheiu Secuiesc, Balázsi Attila va evolua din sezonul viitor la formația maghiară DEAC Futsal Debrecen.

Din motive personale, Szilárd Kanyó a decis să nu-și prelungească contractul care a expirat la finalul sezonului 2023-2024. Originar din Covasna, Szilárd Kanyó a fost om de bază în ultimii ani în tricoul echipei harghitene, ajungând inclusiv la echipa națională a României.

Iszlai Richárd va pleca și el de la Odorheiu Secuiesc. Campion al României cu Imperial WET Miercurea Ciuc, vicecampion cu FK Odorheiu Secuiesc, Iszlai Richárd revine la CSM Târgu Mureș, echipă unde a crescut.

Alți oameni de bază ai echipei FK Odorheiu Secuiesc au ales să continue. Astfel, căpitanul Levente Tankó, Miklós Tamás și Bálint Andor și-au prelungit contractele.

Articol de Adi Dobre