FOTO: Facebook / CSM Deva

Spectacol total în acest weekend la Sala Sporturilor din Deva, unde formația locală, CSM Deva, deținătoarea Cupei României, a întâlnit, într-o „dublă-test”, vineri și sâmbătă, formația Clic Media Chișinău, trupa internaționalului moldovean Cristian Obadă, fost jucător la Deva.

La capătul a două meciuri de mare intensitate, CSM Deva s-a impus cu 3-0 și 3-1. Trupa pregătită de tandemul Florin Matei – Milos Simić pare astfel că e cu temele făcute pentru meciul cu CS United Galați de miercuri de la Sfântu Gheorghe din Supercupa României, partidă care va deschide oficial noul sezon în futsalul de club românesc.

„Am întâlnit o echipă moldoveană foarte bună și foarte ambițioasă. Au fost meciuri disputate, cu de toate, la nivel de Liga 1. Vreau să felicit atât jucătorii noștri, cât și pe cei de la Clic Media. A fost un adevărat spectacol”, a ținut să precizeze Dorin Popa, coordonatorul secției de futsal de la CSM Deva.

După cele două meciuri, pe lângă fotografia de grup, jucătorii de la CSM Deva și Clic Media Chișinău au luat masa împreună!

Articol de Adi Dobre