CS United Galați, campioana României, se pregătește pentru viitorul sezon, un sezon în care va încerca să își apere titlul cucerit stagiunea trecută și, în același timp, să aibă o evoluție cât mai bună în UEFA Futsal Champions League, unde va juca pentru a treia oară consecutiv.

După sosirile lui Iulian Cojocaru și Alan Sassé, United Galați a anunțat astăzi transferul jucătorului columbian John Deiby Pamplona Arango (27 de ani), ultima dată la FTC Deac, în prima ligă a Ungariei.

Deiby a semnat pe un an cu gruparea gălățeană.

„Deiby este un jucător spectaculos, rapid și tehnic, care poate să facă diferența, dar pe mine mă interesează și mai mult eficiența. Țin enorm la întreaga echipă, la toți jucătorii, și îmi doresc să demonstrăm pe teren că suntem mai buni decât în sezonul recent încheiat. Campionatul României, prin mutările din această vară, a devenit mult mai puternic. Mă bucur că Deiby a acceptat oferta noastră, abia aștept să dăm drumul la pregătiri”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei United Galați, pentru pagina de Facebook a clubului.

Articol de Adi Dobre