Foto: Facebook CS United Galați

Echipa de futsal CS United Galați, campioana României, și-a reluat pregătirile de mai bine de o săptămână. Pentru viitorul sezon al Ligii 1 Futsal Fortuna, trupa antrenorului-jucător Florin Ignat are ca obiectiv câștigarea tuturor trofeelor!

Pentru al patrulea an consecutiv, CS United Galați va reprezenta futsalul românesc în UEFA Futsal Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Gălățenii și-au propus ca și în următoarea stagiune să se califice în Elite Round-ul competiției.

Gălățenii vor debuta în Liga Campionilor în octombrie, atunci când sunt programate meckurile din Main Round. Grupa lui United se va juca în Slovenia, acolo unde reprezentanții României se vor duela cu Benfica Lisabona (Portugalia), Lavalloise (Franța) și Dobovec (Slovenia).

Primul examen al echipei CS United Galați va avea loc pe 24 august, la Sfântu Gheorghe, acolo unde este programată Supercupa României, meci în care va da piept cu CSM Deva, fostă Autobergamo, deținătoarea Cupei României.

Urmează, la câteva zile după confruntarea cu CSM Deva, debutul în noul sezon al Ligii 1 Futsal Fortuna.

„În fiecare an ne propunem să cucerim cât mai multe trofee. Primul prilej îl vom avea la meciul pentru Supercupa României, unde vom da piept cu o echipă, CSM Deva, care a suferit schimbări majore. În bine! CSM Deva are o stabilitate financiară care aduce liniște, un lot valoros, a transferat jucători de mare valoare. Sper ca United să arate mai bine decât în sezonul trecut. Așteptăm ca cei care au venit în această vară la echipă să se adapteze cât mai repede, să se integreze și să formăm un grup și mai unit. Vrem să le oferim suporterilor noștri motive de bucurie și de satisfacție și în sezonul viitor”, a spus Florin Ignat.

CS United Galați – lot pentru sezonul 2023-2024

Portari: Petrișor Toniță, Alin Cîrdei
Jucători de câmp: Robert Crișan, Florin Ignat, Daniel Araujo, Matei Boșneagă, Andrei Crăciun, Iulian Cojocaru, Albert Cireș, Alan Sassé, Tudor Mihai, John Deiby, Vlăduț Dudău, Cosmin Petică, Leonardo Dos Santos “Pelé” (se află încă în Brazilia)

Antrenor principal: Florin Ignat
Antrenor secund: Viorel Cojoc
Antrenor de portari: Alexandru Tănăsilă