Foto: Sportul Ilustrat / Galați

CS United Galați, campioana României, a anunțat transferul jucătorului brazilian Alan Filipe Sassé, ultima oară la FK Odorheiu Secuiesc.

În vârstă de 23 de ani, Alan Filipe Sassé a sosit în România în această iarnă și s-a numărat printre surprizele plăcute ale Ligii 1 Futsal Fortuna.

Fratele mai mic al internaționalului român André Luis Sassé a ales să nu mai continue cu gruparea harghiteană, deși oficialii clubului din Odorheiu Secuiesc îl așteptau să semneze un nou contract.

Sassé reprezintă a doua achiziție importantă a gălățenilor în ultimele săptămâni după revenirea de la Autoebrgamo Deva a internaționalui moldovean Iulian Cojocaru.

„L-am urmărit cu atenție pe Alan, e un jucător de calitate, care, cu siguranță, va mai crește în valoare. Mă bucur că vine la noi, îmi doresc o echipă mai puternică decât anul trecut”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați.

Reprezentanta Ligii 1 în UEFA Futsal Champions League a mai anunțat că doi dintre cei mai importanți jucători ai săi și-au prelungit angajamentele. Este vorba despre Robert Crișan și Petrișor Toniță.

Articol de Adi Dobre