Cele două grupări au căzut de acord ca înfruntarea pentru locul trei să aibă loc la Odorheiu Secuiesc.

Lăudate de-a lungul sezonului pentru jocul lor spectaculos, FK Odorheiu Secuiesc și Autobergamo Deva vor fi față în față pentru ultima oară în acest an competițional. Fanii din Odorhei sunt așteptați și ei în număr mare la Sala Sporturilor la ultima reprezentație a favoriților.

„Suntem încă supărați pentru ratarea din semifinale. Am avut o șansă enormă de a ne bate cu titlul de campioană a României pe masă, dar am ratat această șansă. Sincer, la cum am jucat în acest sezon nu cred că meritam să jucăm finala. Încercăm și ne dorim să învingem joi pentru a încheia pe locul trei sezonul. Ar fi totuși o performanță pentru clubul nostru. Sunt convins că suporterii noștri vor fi alături de noi în număr mare la această finală mică. De fapt, pentru ei vom încerca să câștigăm, pentru că merită, au fost alături de noi mereu”, a declarat pentru www.frf.ro Jakab Zoltan, antrenorul echipei FK Odorheiu Secuiesc, cel mai titrat tehnician din futsalul românesc.

Autobergam Deva a ajuns în Harghita miercuri, cu o zi înaintea finalei mici. Cu un lot restrâns, Autobergamo va încerca totuși să încheie sezonul cu o victorie de consolare.

„Am pregătit bine meciul și mergem la Odorheiu Secuiesc să câștigăm. Pentru mine personal, pentru jucători, pentru conducătorii echipei, pentru fani, acest joc, chiar dacă îl vom câștiga, nu va reuși să ne consoleze prea tare după ratarea calificării în finală. Nu va însemna prea mult. Va fi însă, sunt sigur, un meci frumos, între două echipe care nu au păcălit vreodată futsalul. Vom juca pentru spectacol și, firește, pentru a câștiga”, a spus, pentru www.frf.ro, Cosmin Gherman, antrenorul echipei Autobergamo Deva.

În finala mare a play-off-ului Ligii I la futsal, duelul dintre CS United Galați și Informatica Timișoara a ajuns la episodul trei! După două meciuri disputate la Galați, câștigate de Informatica, bătălia se mută în Banat. Informatica mai are nevoie de un succes pentru a cuceri primul titlu din istorie!