Etapa a debutat la Sfântu Gheorghe, acolo unde s-au întâșnit Spicom și Imperial WET Miercurea Ciuc.

După o primă repriză echilibrată, oaspeții și-au impus jocul șiau câștigat cu 5-1. În tur, la Miercurea Ciuc, Imperial WET învinsese cu 9-1. „A fost destul de greu să-i motivăm pe băieți. E bine că totul s-a încheiat cu bine! Ne așteaptă în continuare meciuri foarte grele”, a declarat, pentru www.frf.ro, Walter Gorbe, finanțatorul echipei Imperial WET. Etapa viitoare, gruparea ciucană va da piept, pe teren propriu cu Autobergamo Deva, campioana României.

Autobergamo și-a făcut încălzirea pentru disputa din Harghita la Iași, acolo unde trupa spaniolului Marcos Angulo s-a impus cu 3-0.
CS United Galați, vicecampioana României, nu a avut probleme în deplasarea de la Târgu Mureș. Trupa lui Cosmin Gherman, care a revenit pentru prima oară la Târgu Mureș de la despărțirea de City’US din vară, s-a impus fără probleme.

Cea mai ofensivă echipă din ultimii ani în Liga I, FK Odorheiu Secuiesc a stabilit scorul campionatului, performanță greu de egalat. Echipa pregătită de Zoltan Jakab nu a avut milă de Muncitorul Reșița, de care a dispus cu un scor mai puțin obișnuit, 24-2!

Din etapa a X-a a Ligii I a mai rămas de disputat un joc, considerat de mult drept cel mai echilibrat, Informatica Timișoara – Dunărea Călărași. Oaspeții au pecat spre Timișoara încă de luni dimineață. Duminică seară, Marian Șotârcă, antrenorul echipei Dunărea Călărași, le-a făcut cinste jucătorilor. Șotârcă, component al generației de aur a futsalului românesc a împlinit 37 de ani. „Mergem la Timișoara cu gânduri mari. Vrem să scoatem un rezultat bun”, a declarat marian Șotârcă.

Liga I, etapa a X-a:

Spicom Sfântu Gheorghe – Imperial WET Miercurea Ciuc 1-5
City’US Târgu Mureș – CS United Galaţi 1-10
CSM Politehnica Iași – Autobergamo Deva 0-3
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Muncitorul Reșița 24-2

marți, 14 noiembrie, ora 18:00

Informatica Timișoara – Dunărea 2005 Călărași

Clasament: 1. Autobergamo 26p; 2. Odorheiu Secuiesc 26p; 3. United 21p; 4. Informatica 20p; 5. Imperial 13p; 6. Dunărea 13p; 7. Iași 11p; 8. Muncitorul 6p; 9. Spicom 0p; 10. City’UDS -1p

ACS City’us Tg. Mureș a fost penalizată cu 4 puncte.