Final Four-ul Cupei României la futsal se va desfășura în zilele de 28 și 29 martie. În urma tragerii la sorți care a avut loc miercuri dimineață la sediul Federației Române de Fotbal au fost stabilite duelurile din semifinale. Iată programul:

miercuri, 28 martie

CSM Politehnica Iași – Informatica Timișoara

Autobergamo Deva – Imperial WET Miercurea Ciuc

Învingătoarele din semifinale se vor confrunta a doua zi cu trofeul pe masă!

Final Four-ul Cupei României la futsal ediția 2017-2018 va fi găzduit de una dintre cele mai cochete săli polivalente din țară. Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, construită după 1989, poartă de câțiva ani numele alpinistului Zsolt Erőss, dispărut în primăvara anului 2013 în timpul unei ascensiuni pe Kangchenjunga, în Himalaya. Zsolt Erőss s-a născut în Miercurea Ciuc, dar avea și cetățenie maghiară.

Va fi foarte interesant Final Four-ul de la Miercurea Ciuc. Am văzut că futsalul a prins extraordinar acolo în ultima vreme, ceea ce nu poate decât să ne bucure pe toți cei care iubim acest sport extraordinar. Obiectivul nostru îl reprezintă câștigarea trofeului. Vom lua totul însă pas cu pas”, a declarat, pentru www.frf.ro, Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei Autobergamo Deva, finalista de anul trecut a Cupei României.

Mergem la Miercurea Ciuc să ne apărăm trofeul. Știm însă că nu va fi ușor”, a declarat și Robert Lupu, selecționerul naționalei României și antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara.

Anul trecut, Final Four-ul Cupei României a fost organizat de clubul Informatica Timișoara. Au mai participat, alături de gruparea gazdă, echipele Autobergamo Deva, City’US Târgu Mureș și FK Odorheiu Secuiesc. La capătul unei finale dramatice, care a avut nevoie inclusiv de lovituri de departajare, câștig de cauză a avut Informatica Timișoara, învingătoare în fața rivalilor de la Autobergamo Deva.