După patru victorii consecutive în acest an, trei în campionat şi unul în Cupa României, CSM Poli Iaşi şi-a pus mari speranţe în partida de pe teren propriu cu puternica formaţie Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Echipa lui Gabriel Dobre spera să câştige întâlnirea cu cei din Odorheiu Secuiesc şi să se apropie de primele şase poziţii. Pe teren, însă, a fost o singură echipă, cea a oaspeţilor, care s-a impus cu un incredibil 11-1 (6-0).

După zece minute fără gol, oaspeţii s-au dezlănţuit şi au marcat de şase ori în tot atâtea minute prin Miklos Tamas (minutul 10), Lorand Szöcs (11), Attila Biro (13), Barna Szecsi (13, 15) şi Zoltan Mihaly (16). Repriza secundă s-a derulat după acelaşi scenariu. Formaţia din Odorheiu Secuiesc a dominat cele 20 de minute şi a mai marcat încă cinci goluri prin Manya Szabolcs (23, 39), Lorand Szöcs (26), Biro (32) şi Tamas (36), singura reuşită a gazdelor fiind marcată cu două minute înainte de final, de Radu Guţu. În minutul 37, portarul ieşean Ioan Grigoraş a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

Azi, derby-ul rundei

Meciul vedetă al etapei se joacă la Timișoara, acolo unde marți se va reedita finala din sezonul trecut: Informatica – City’US Târgu Mureș. Ardelenii s-au impus în acea finală în fața Informaticii. „Are loc reeditarea finalei, dar cu alți actori! Noi cu o echipă de copii, după plecările din vară, Timișoara cu o echipă experimentată, valoroasă, aflată în lupta pentru titlul de campioană. Dar suntem gata să mergem la război! Obiectivul nostru în acest sezon nu mai e titlul de campioană, ci creșterea tinerilor jucători din Târgu Mureș. Vrem însă ca până la final să încurcăm și alte echipe”, a declarat, pentru www.frf.ro, Cosmin Gherman, antrenorul campioanei City’US Târgu Mureș.

Rezultate etapa a 18-a a Ligii I la futsal:
7 februarie
CFF Clujana Cluj – CS United Galaţi 1-4
12 februarie
Dunărea 2005 Călărași – Muncitorul Reșița 6-2
13 februarie
Spicom Sfântu Gheorghe – C.S. KSE Târgu Secuiesc 2-4
CSM Politehnica Iași – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 1-11
Marți, 14 februarie, ora 18:45:
Informatica Timișoara – CS City’us Târgu Mureş

Autobergamo Deva stă în această rundă

Urmează două meciuri în Cupa României pentru formaţiile ieşene

Ieşenii vor juca următorul meci în Liga I de futsal cu liderul CS United Galaţi, în deplasare. Până atunci sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, Iaşiul urmând să joace pentru un loc în semifinale cu învingătoarea dintre Şoimii Simand şi CS City’us Târgu Mureş, pe data de 20 februarie. Tot în Cupa României, dar la tineret, CSM Politehnica Iaşi va juca pe 19 februarie, în sala LPS, cu Dunărea 2005 Călăraşi, în returul etapei I. În meciul tur, călărăşenii s-au impus pe teren propriu cu 6-5.