Liga I la futsal programează în acest week-end și la începutul săptămânii viitoare meciurile etapei a II-a din noul sezon.

Ca și în prima rundă, startul în cea de-a doua se va da tot la Vicovu de Jos. Misiunea nou-promovatei este și de această dată una aproape imposbilă. După campioana Informatica Timișoara, care a învins cu 10-1,  la Vicovu de Jos sosește campioana de acum un an, Autobergamo Deva.

Ne vom bucura de futsal, așa cum am făcut și în prima etapă. Ne vom primi oaspeții cum se cuvine. Suntem fericiți că facem parte din familia futsalului românesc”, spun gazdele de la Vicovu de Jos.

CFF Clujana Cluj, revenită în această vară pe prima scenă, și care a pierdut în runda inaugurală la Deva, dă piept, pe teren propriu, cu FK Odorheiu Secuiesc. Harghitenii vin după un succes dramatic pe teren propriu, 5-4 cu Futsal Poli Iași.

Meciuri tari duminică, la Iași și Timișoara, între formații cu experiență în Liga I. Pentru campionii de la Informatica Timișoara, confruntarea cu Dunărea Călărași reprezintă penultima repetiție înaintea plecării spre Letonia, acolo unde va disputa meciurile din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League.

Etapa se va încheia marți, la Miercurea Ciuc. Imperial WET, echipa cu cele mai spectaculoase achiziții în această vară, dar care a pierdut la debutul în noul sezon, 2-4 la Galați, va primi vizita nou-promovatei SCM Gloria Buzău.

Etapa a II-a:

duminică, 16 septembrie

ora 13:00: Bukovina Vicov – Autobergamo Deva
ora 15:00: CFF Clujana Cluj – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

luni, 17 septembrie

ora 16:00: Futsal Poli Iași – CS United Galaţi
ora 18:00 Informatica Timișoara – Futsal Club Dunărea Călărași

marți, 18 septembrie, ora 19:00

Imperial Wet Miercurea Ciuc – SCM Gloria Buzău

A început Liga a II-a

Vineri, 14 septembrie, s-a dat startul în noul sezon și în Liga a II-a. Prima partidă, disputată la Pitar-Neamț, a fost una deosebit de spectaculoasă. Ceahlăul și CSM Târgu Mureș au oferit un spectacol total, la capătul căruia oaspeții s-au impus cu scorul de 8-6.

Iată programul primei etape în Liga a II-a:

vineri, 14 septembrie

Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț – CSM Târgu Mureș 6-8

duminică, 16 septembrie

ora 16:00: Fortius 2014 Buzău – AS Inter Gheorgheni
ora 17:00: Pro-Tineret Sighișoara – C.S. KSE Târgu Secuiesc

– CS UNited II Galați stă în această etapă

– partida Kereszthegy Remetea – Pro Academy Fălticeni a fost amânată

 

Articol de Adi Dobre