Gabriel Gherman este unul dintre cei patru arbitri care vor fi prezenți la meciurile Grupei B din turul de elită al Cupei UEFA la futsal, competiție echivalentă cu Liga Campionilor din fotbal. Seria este alcătuită din echipele Ugra Yugorsk (Rusia), Araz Naxcivan (Azerbaidjan), Hamburg Panthers (Germania) și Nacional Zagreb (Croația), iar partidele se vor juca în perioada 23-26 noiembrie 2016, la Zagreb, în Sala Sporturilor ”Dom Sportova”. Formația rusă este deținătoarea trofeului.

Cristian Vornicu va fi delegat UEFA în aceeași fază a întrecerii, la confruntările din Grupa A, serie din care fac parte echipele Kairat Almaty (Kazahstan), Nikars Riga (Letonia), Real Rieti (Italia) și FC Feniks (Kosovo). Duelurile vor avea loc în perioada 24-27 noiembrie 2016, la Almaty, în sala ”Almaty Arena”.

În turul de elită va evolua și campioana României, City’us Târgu Mureș: ardelenii vor juca în Grupa D, alături de FC Dynamo (Rusia), Sporting CP (Portugalia) și Gyori ETO (Ungaria). Meciurile din această serie se vor disputa în perioada 24-27 noiembrie 2016, pe terenul lusitanilor, la Odivelas, în sala ”Pavilhao Multiusos Odivelas”. Formațiile care se vor clasa pe locul 1 în cele patru grupe din turul de elită se vor califica în turneul final, fază programată la sfârșitul lunii aprilie 2017.