Autobergamo Deva a învins luni, scor 4-1 (1-1), în deplasare, formația FK Odorheiu Secuiesc, în prima partidă a duelului celor două formații din semifinalele play-off-ului Ligii I la futsal.

În urma acestui succes, echipa pregătită de Florin Ignat, care a și jucat în meciul de la Odorhei, a făcut un pas important spre finala campionatului! Duelul se va muta, cel puțin pentru un joc la Deva, unde Autobergamo are, teoretic, prima șansă.

Într-o atmosferă extraordinară creată de fanii din Odorheiu Secuiesc, Futsal Klub și Autobergamo au oferit un meci spectaculos. După o primă repriză echilibrată, Deva s-a desprins după pauză.

„Meci frumos, dar greu. Atmosfera a fost una de mare meci, așa cum e mereu la Odorheiu Secuiesc. Fanii de aici se bucură de spectacol indiferent de rezultatul din teren. Am fost aplaudați la final, deși plecam cu un succes important”, a declarat, pentru www.frf.ro, Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei Autobergamo Deva.

În ciuda rezultatului, Florin Ignat a mărturisit că „era loc și de mai bine”! „Prima repriză a fost echilibrată, deși noi am ratat iarăși o mulțime de ocazii. La reluare am reușit să fim mai pragmatici. E o victorie importantă, un pas mare spre finală. Sunt mulțumit de rezultat, deși ca joc puteam mai mult. Vrem să rezolvăm, așa cum am mai spus, problema calificării încă de la meciul al doilea. E mai bine așa”, a mai spus Florin Ignat.

A doua partidă dintre Autobergamo și FK Odorheiu Secuiesc se va disputa duminică, 7 mai, la Deva. Dacă va fi nevoie, confruntarea decisivă se va disputa a doua zi, pe 8 mai, tot la Deva.

În prima semifinală, duminică, Informatica Timișoara a învins, pe teren propriu, echipa CS United Galați, liderul sezonului regular, scor 8-7, după un meci care a avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare. Al doilea meci al semifinalei dintre United Galați și Informatica Timișoara se va juca marți, 9 mai, de la ora 18.00, confruntare ce va fi transmisă în direct de Digi Sport. În cazul în care United se va impune, partida decisivă se va disputa a doua zi, miercuri, 10 mai, și va fi, de asemenea, transmisă în direct de Digi Sport.