La „patrulaterul” de la Galați au participat, alături de United, formațiile de primă ligă Imperial WET Miercurea Ciuc, Dunărea Călăraşi și CSM Poli Iaşi. Memorialul Nicolae Rainea a marcat debutul pe banca tehnică a echipei gălăţene a antrenorului Cosmin Gherman, fost component al „generației de aur” a futsalului românesc.

În primul joc, CS United a trecut de nou promovata Imperial WET Miercurea Ciuc cu scorul de 3-2. În cealaltă partidă, Dunărea Călăraşi a învins CSM Poli Iaşi cu scorul de 5-3.

Astfel, în finala mică, sâmbătă, s-au întâlnit învinsele din prima zi, Imperial WET și Poli Iași. Confruntarea a fost deosebit de spectaculoasă, moldovenii impunându-se la loviturile de departajare, 3-1, după 2-2 la finalul timpului regulamentar.

Spectacolul a continuat în „meciul-vedetă”. După un început furtunos, United conducea la un moment dat cu 5-0. A urmat o revenire a echipei Dunărea Călărași, care a marcat trei goluri. Scorul finalei mari a Memorialului Nicolae Rainea a fost 7-4 pentru CS United Galați.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Lucia Rainea, soţia regretatului arbitru Nicolae Rainea, şi de Toader Ştefu, preşedintele echipei CS United. Organizatorii au mai oferit și alte distincții:
Cei mai buni portari: Ion Grigoraş (CSM Poli Iaşi) şi Wellington (United) 
Cel mai bun debutant: Alin Nica (United).
Goalgheter: Stefan Krnic – 3 goluri (Dunărea).
Cel mai tehnic jucător: Constantin Burdujel (United).

CS United și-a răsplătit inclusiv fanii, Jessica Fox, originară din Anglia, dar care este stabilită în Bulgaria alături de soţul său, Bary Fox, primind trofeul pentru cel mai înfocat suporter. Jessica și Bary Fox sunt nelipsiți de la meciurile echipei gălățene, chiar și la cele din deplasare!