CS United Galați, campioana României, a anunțat că s-a despărțit de căpitanul Constantin Burdujel.

În vârstă de 36 de ani, internaționalul moldovean s-a transferat la gruparea gălățeană în 2014 fiind unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria formației de la Dunăre. În culorile lui United Galați, Burdujel a câștigat toate trofeele puse la bătaie în futsalul românesc: campionat, Cupa României și Supercupa.

Jucător de mare calitate și de un uriaș caracter, Burdujel și-a câștigat atât respectul colegilor, cât și pe cel al adversarilor.

În viața oricărui club, există și momente în care trebuie să-ți aduni întreaga energie pentru a îmbrățișa jucătorii care schimbă vestiarul. Și există și situațiile unice în care cuvintele sunt neputincioase. Emoționează despărțirea de o legendă, dar suntem mândri că, după nouă ani petrecuți la Galati, contabilizăm cu Burdu căpitan trei titluri de CAMPIONI, o CUPĂ a României, două SUPERCUPE și trei ani la rând în UEFA Futsal Champions League. Iar familia Burdujel a devenit mai mare și mai frumoasă aici, ACASĂ”, a scris clubul gălățean pe pagina de Facebook.

Articol de Adi Dobre