Echipa de futsal Imperial Wet Miercurea Ciuc a fost marea revelaţie a turneului de o zi organizat de formaţia germană Jahn Regensburg în acest week-end. Invitaţi pentru prima oară la această competiţie, ciucanii au fost la un pas să le strice sărbătoarea gazdelor!

Gruparea care anul trecut a încheiat Liga a II-a din România cu 20 de victorii din tot atâtea partide, dar a preferat să rămână în eşalonul secund al futsalului românesc, a pierdut la mare luptă finala turneului de la Regensburg, 2-4, în faţa gazdelor de la Jahn.

"Deşi ne-am prezentat la sală la puţin timp după ce am ajuns în Germania, băieţii s-au descurcat minunat. După cinci victorii în cinci jocuri, Imperial Wet a ajuns în finală. Cu cei cinci brazilieni aduşi în această vară la echipă, Jahn Regensburg s-a impus însă, dar nemţilor nu le-a fost uşor! I-am egalat de fiecare dată, dar pe final, după un gol din deviere, au reuşit să ne învingă. Sunt foarte mulţumit de evoluţia echipei. Băieţii sunt şi ei foarte mulţumiţi de ceea ce au arătat în Germania", a declarat, pentru www.frf.ro, Walter Gorbe, patronul echipei Imperiat Wet Miercurea Ciuc.

La Regensburg, formaţia harghiteană a avut surpriza să aibă şi galerie! "Avem mulţi prieteni în oraş, români şi maghiari, plus şoferii de la firma noastră prezenţi în week-end în zona Regensburgului. Cu toţii ne-au susţinut. Ne-am simţit excelent", a mărturisit Walter Gorbe, care a adăugat că Imperial Wet va mai participa la turneul anual organizat de Jahn Regensburg. "Trebuie doar să le scriem din timp despre intenţia noastră", a punctat Gorbe.

Imperial Wet Miercurea Ciuc e la a doua prezenţă în străinătate în ultima săptămână. Cu şapte zile înaintea turneului de la Regensburg, trupa din Harghita a jucat în cadrul unui turneu la Budapesta, unde a pierdut în optimile de finală. Imperial continuă pregătirile pentru noul sezon al Ligii a II-a, sezon care va debuta la sfârşitul acestei luni. "Vrem să ne odihnim câteva zile, după care încercăm să perfectăm un meci amical cu una dintre prim-divizionarele din zona noastră, Odorheiul sau Târgu Secuiesc", a menţionat Walter Gorbe.