Echipa de futsal City’US Târgu Mureş, campioana României, şi reprezentanta noastră în ediţia 2016-2017 a UEFA Futsal Cup, şi-a aflat şi ultimul adversar din Grupa a 6-a a turneului de elită, care va debuta la Chrudim, în Cehia, în luna octombrie.

Aceasta este formaţia cipriotă APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic Grupa A preliminară. APOEL era singura necunoscută a mureşenilor, care vor mai înfrunta în Grupa a 6-a a Ligii Campionilor formaţiile Pinerola Bratislava, campioana Slovaciei, şi EP Chrudim, campioana Cehiei, gazda partidelor din grupă.

APOEL Nicosia a reuşit să se impună în Grupa A după ce a remizat în ultimul meci cu gazdele de la ASUE Erevan, scor 7-7, şi, cu două victorii şi un egal merge mai departe.

APOEL le-a învins pe AFM Futsal Maniacs (campioana Elveţiei), 9-7, şi pe JB Futsal Gentofte (campioana Danemarcei), 4-3!

Cele mai multe goluri au fost înscrise de brazilianul Nene (8), cipriotul Christodolou (5) și spaniolul Carrasco (3).

În partidele de la Yerevan, antrenorul Chrysostomos Chrysostomou a avut la dispoziție 11 jucători, informează site-ul oficial al echipei City’US Târgu Mureş. Aceştia au fost: Evripidou, Paraskeva – portari, Christodolou, Carrasco, Nene, Stylianou, Platis, Leo Feitoza, Lakoufis, Pericleous și Omirou.