Formația City’US Târgu Mureș debutează în această după-amiază în noul sezon al UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor la futsal. Campioana României va da piept, de la ora 17.30 (ora României), cu APOEL Nicosia, campioana Ciprului, în prima partidă a Grupei a 6-a din Main Round-ul UEFA Futsal Cup.

Partidele din Grupa a 6-a sunt găzduite de „Zimní Stadión” din Chrudim, Cehia, o sală multi-funcțională, care în majoritatea timpului găzduiește meciurile de hochei pe gheață ale echipei locale! În celălalt meci al grupei, de la ora 20.00, se vor întâlni echipele Era-Pack Chrudim și Pinerola Bratislava, campioana Slovaciei.

„Sper să debutăm cu dreptul. Am încredere mare în băieți, în această echipă tânără. O calificare în Elite Round ar fi o mare performanță”, a spus Cosmin Gherman, antrenorul campioanei României.

Delegația campioanei României a pornit spre Cehia duminică dimineață și a ajuns în cursul serii la Tremosnice Stary Dvur, localitate aflată la aproximativ 30 de kilometri de Chrudim, unde s-a cazat la Hotel Kraskov. Ieri, jucătorii de la City’US au făcut cunoștință cu „Zimní Stadión” (foto).

Campioni sezonul trecut cu City’US Târgu Mureș, Paulo Ferreira, portughezul cu cetățenie română, și brazilianul Carlão Ferreira le-au urat mult succes foștilor coechipieri. Paulo evoluează în prezent la Autobergamo Deva, liderul Ligii I, în timp ce Carlão a decis să se retragă.

„Am petrecut clipe frumoase la Târgu Mureș. Am câștigat titlul. Nu pot decât să le urez baftă și să se califice mai departe”, a declarat Paulo Ferreira. „A fost un drum lung și greu pentru titlul de campioană și calificarea în UEFA Futsal Cup! Sper că o să vă întorceți acasă calificați”, au fost cuvintele lui Carlão, postate pe o rețea de socializare.

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au deplasat în Cehia următorul lot:

Molina, Tătar – portari
Csala, Dobai, Țipău, Duque, Togan, Mimi Stoica, Cristian, Al. Pop, Kusmodi, Covaci (cpt.), Boroș – jucători în câmp

Partida City’US Târgu Mureș – APOEL Nicosia va fi arbitrată de tandemul Swen Eichler (Germania) – Nicola Maria Manzione (Italia). Al treilea oficial va fi Soykan Ozan (Turcia). City’US Târgu Mureș va juca mâine, tot de la ora 17.30, cu Pinerola Bratislava, în cel de-al doilea meci al grupei de la Chrudim. Vineri, în ultima partidă, campioana României va da piept cu gazda Era-Pack Chrudim.