City’US Târgu Mureș și Autobergamo Deva au oferit aseară un spectacol total în cel de-al doilea meci al duelului din semifinalele play-off-ului Ligii I la futsal.

Campioana City’US Târgu Mureș s-a revanșat după eșecul din primul joc de la Deva, scor 6-7 (după loviturile de departajare), și, după un spectaculos 6-3 în confruntarea de ieri, a trimis disputa cu Autobergamo Deva în meciul decisiv. Astfel, azi, de la ora 18.00, în aceeași Sală a Sporturilor din Târgu Mureș, City’US și Autobergamo se vor întâlni în „ultima repriză” a disputei lor, decisivă pentru accederea în finala campionatului.

Învingătoarea de azi va da piept în finală cu Informatica Timișoara, care a tranșat în favoarea sa, tot după trei jocuri, duelul din semifinale cu CS United Galați.

Carlao, două goluri!

Partida de ieri, în care mureșenii lui Cosmin Gherman nu aveau voie să piardă, a fost un regal! City’US a început furtunos jocul și a deschis scorul în chiar primul minut, autor Cesar Ribeiro. Debusolată, formația din Deva a mai încasat un gol câteva zeci de secunde mai târziu, reușita mureșenilor fiind semnată de Mimi Stoica.Din acest moment, formația antrenorului-jucător Florin Ignat, admirabil în teren la cei 34 de ani ai săi, a dus permanent o cursă de urmărire. City’US, la care și Cosmin Gherman, omologul lui Florin Ignat, a jucat foarte bine, a știut însă să gestioneze permanent partida.

Carlao, portarul de la City’US, a reușit să-și înscrie numele pe lista marcatorilor. Nu o dată, ci de două ori! Carlao a reușit două goluri spectaculoase, „din poartă în poartă”, în momente importante ale jocului, când oaspeții au scos portarul dintre buturi.

"Sunt sigur că și azi vom câștiga”

"Așa cum declaram și înaintea partidei, ieri am jucat altceva față de ceea ce am arătat în primul meci disputat la Deva. Am tratat diferit jocul, am pus în practică tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Știam că o să ne iasă. În plus, băieții au evoluat, fără excepție, cu acea dăruire ce ne caracterizează”, a spus Cosmin Gherman, antrenorul-jucător de la City’US Târgu Mureș.

Gherman, care și-a condus echipa din teren, e convins că City’US, va câștiga și duelul de azi, iar formația sa va juca o nouă finală, pentru a șaptea oară consecutiv. "Sunt sigur, că și în al treilea meci vom câștiga. Am încredere în echipă și mizez inclusiv pe oboseala adversarului, care a făcut o partidă mare. Autobergamo a jucat excelent, iar Florin Ignat, antrenorul-jucător de la Deva, a arătat din nou că rămâne un nume mare în futsalul românesc”, a mai spus Cosmin Gherman.

"A fost un meci extrordinar”

Autobergamo Deva, deținătoarea Cupei și a Supercupei României, l-a pierdut pentru meciul decisiv de azi pe unul dintre cei mai buni oameni ai săi, internaționalul Cristi Matei, eliminat în partida de ieri, după ce a văzut al doilea galben pentru proteste.

"A fost un meci extrordinar, de <<care pe care>>! Am greșit la început, când am primit rapid două goluri. Cred că acolo s-a jucat meciul, deși la 2-1, am avut câteva ocazii de a egala. Inclusiv eu am trimis mingea în bară! Ce va fi azi?! Totul sau nimic. Nu îl vom avea pe Cristi Matei, eliminat ieri. Absența sa e o grea pierdere pentru noi. Ne vom juca însă șansa”, a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător de la Autobergamo Deva.