Echipa City’US Târgu Mureş va întâlni formaţia APOEL Nicosia în primul meci al Grupei a 6-a a Main Round-ului UEFA Fustal Cup, Liga Campionilor la futsal. În urma stabilirii ţintarului Grupei a 6-a, programul arată astfel:

11 octombrie
Ora 16.30
City’US Târgu Mureş – APOEL Nicosia
Ora 19.00
Futsal Klub Era Pack Chrudim – Pinerola Bratislava

12 octombrie
Ora 16.30
Pinerola Bratislava – City’US Târgu Mureş
Ora 19.00
Era Pack Chrudim -APOEL

14 octombrie
Ora 16.30
APOEL – Pinerola
Ora 19.00
City’US Târgu Mureş – Era Pack Chrudim

* orele sunt cele ale Cehiei

Meciurile din Grupa a 9-a a Main Round-ului UEFA Futsal Cup se vor juca la "Zimní stadion" din Chrudim, o arenă multifuncţională, care în majoritatea timpului găzduieşte partidele de hochei pe gheaţă ale formaţiei locale HC Chrudim.
Inaugurat în 1975, "Zimní stadion" are o capacitate de 1.272 de locuri.

"E o tragere la sorţi mulţumitoare. Întâlnim în prima partidă o echipă, APOEL, venită din calificări. O putem învinge. Cu o condiţie însă: să eliminăm greşelile din ultima partidă de campionat, cu Poli Iaşi, şi să jucăm aşa cum am jucat în primele zece minute ale reprizei secunde din aceeaşi confruntare! Meciul doi e a doua zi. Va fi puţin obositor. Am văzut câteva meciuri ale celor de la Pinerola. E un adversar dificil. Întâlnim gazda în ultima partidă. Cred că ne putem califica mai departe. Am încredere în băieţi, care indiferent de rezultate,am mai spus asta, se vor întoarce schimbaţi în bine. O experienţăîn Liga Campionilor e unică", a declarat, pentru www.frf.ro, Cosmin Gherman, antrenorul echipei City’US Târgu Mureş.

Campioana României va pleca spre Cehia dumincă, cu autocarul. Revenirea în ţară e programată pentru sâmbătă, 15 octombrie, a doua zi după ultimul meci.