La finalul unui meci spectaculos şi echilibrat, formaţia hunedoreană s-a impus cu scorul de 6-3 (2-0), golurile fiind marcate de Liviu Ruxandari, Valentin Pricop şi Toni, respectiv Robert Matei (3), Cristian Obadă, Paulo Ferreira şi Sergiu Tacot.

Campioana din Deva nu a avut deloc un meci uşor la Iaşi, reuşind să se impună cu destule emoţii. Condusă la pauză cu 2-0, CSM Poli s-a apropiat în repriza secundă în două rânduri la un singur gol de mult mai titratul adversar, 1-2 şi 3-4, la acest scor echipa lui Nelu Stancea având o bună ocazie de a egala. Oaspeţii au reuşit să se desprindă decisiv pe tabelă în ultimele cinci minute, prin reuşitele lui Matei (35) şi Tacot (38). Evoluţia echipei pregătite de Nelu Stancea este cu atât mai meritorie cu cât ieşenii sunt neplătiţi de şase luni.

La finalul partidei din Sala LPS Iaşi, team-managerul formaţiei moldave, Ionel Popa, şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia curajoasă în faţa campioanei.

A fost un scor acceptabil, chiar i-am pus uneori în dificultate pe adversarii noştri din Deva. La scorul de 3-4 am mai ratat o mare ocazie şi dacă atunci egalam, poate altul ar fi fost rezultatul final. Oricum, sunt foarte mulţumit de băieţii noştri! Jos pălăria pentru aceşti băieţi şi sportivi minunaţi”, a declarat Ionel Popa.