Component al formației Sparta Praga în ultimul an, Diego Fogaça s-a numărat printre cei mai buni jucători din campionatul Cehiei.

În vârstă de 24 de ani, Diego Fogaça s-a remarcat pentru prima oară în țara sa natală, Brazilia, la São Caetano. A mai jucat în Thailanda, iar între 2015 și 2017, înainte de a ajunge la Sparta Praga, el a evoluat la Nagoya Oceans, echipă la care a jucat de-a lungul carierei sale inclusiv legendarul Ricardinho.

Diego Fogaça va ajunge la Miercurea Ciuc la sfârșitul lunii, atunci când e programată reunirea lotului echipei Imperial WET. 

United Galați a mai făcut două achiziții

Echipa CS United Galați, vicecampioana României la futsal în ultimii doi ani, continuă remanierea lotului pentru viitorul sezon. CS United a anunțat că a reușit transferurile a doi jucători brazilieni, Nuno Alexandre Vieira Côco și Rafael Cristiano De Souza Rafinha.

Născut pe 11 septembrie 1981, portughez de origine, Nuno Alexandre Vieira Côco nu se află la prima sa aventură în România. În urmă cu doi ani, Côco a evoluat la Autobergamo Deva și a pus umărul la cucerirea titlului pentru gruparea ardeleană, care s-a luptat într-o finală-maraton, scor 3-2, cu CS United Galați!

Rafael Cristiano De Souza Rafinha, al doilea transfer al gălățenilor, în vârstă de 30 de ani, are cetățenie italiană. El a jucat în ultimii ani în Italia. Gruparea de la malul Dunării a mai anunțat că Rafinha și Côco vor sosi la Galați la sfârșitul acestei săptămâni și vor începe pregătirea cu noul antrenor al celor de la United, Florin Ignat.