Ediția din acest an a celei mai importante competiții intercluburi din lume a fost găzduită de „Pabellón Príncipe Felipe” din Zaragoza, Spania, o arenă modernă cu o capacitate de 10.744.

Bogdan Sorescu a arbitrat cele mai importante confruntări, semifinala dintre Inter Movistar și Barcelona (scor 2-1), grupările spaniole prezente la Final Four, și marea finală, confruntarea dintre Inter Movistar și Sporting Lisabona.

În ultimul act al competiției, Inter Movistar s-a impus cu scorul de 5-2, la capătul unui meci foarte spectaculos. Au înscris pentru formația spaniolă Gadeia, Ricardinho, Elisandro, Rafael și Pola. Pentru Sporting au punctat Cavinato și Diogo.

Învinse în semifinale, Győri ETO (1-6 cu Sporting Lisabona) și Barcelona (1-2 cu Inter Movistar) s-au întâlnit în finala mică. Barcelona s-a impus 7-1.

A fost o mare onoare. A fost, în același timp, și ultimul meu meci internațional! Din păcate, ajungem, iată, la o vârstă la care suntem anunțați că trebuie să punem capăt carierei. Așa sunt regulile. Nu trebuie să fie însă un moment de tristețe, ci unul de mare bucurie, pentru că, trebuie să mărturisesc, am ajuns acolo unde nici măcar nu visam atunci când am început arbitrajul. Faptul că mi-am încheiat cariera internațională cu o asemenea partidă nu poate reprezenta altceva decât o mândrie. Sincer, nu mă așteptam să primesc finala mare, dar cei de la UEFA au avut încredere în mine, ceea ce e onorant. Sper să fiu urmat în arbitraj și de alți români, din cei tineri, care arbitrează deja”, a declarat, pentru www.frf.ro, Bogdan Sorescu.

Pentru Bogdan Sorescu aceasta a fost a cincea participare la Final Four-ul UEFA Futsal Cup, iar finala dintre Inter Movistar și Sporting Lisabona a fost a patra finală arbitrată, a treia consecutiv! „Nu îmi puteam dori mai mult decât o finală de Liga Campionilor la ultimul meci internațional! Acum îmi voi îndrepta atenția spre o nouă etapă din viață, cea de observator”, a dezvăluit Bogdan Sorescu.