Partida arbitrată de tandemul Gabriel Gherman – Attila Balint nu a avut istoric. Campioana României a dominat confruntarea de la un capăt la altul. A fost totodată meciul de debut pe banca tehnică a echipei din Deva a fostului mare internațional Cosmin Gherman, care a acceptat să pregătească Autobergamo până la finalul sezonului.

În ultimul meci al Seriei I din play-off-ul Ligii I, Autobergamo, revenită în fotoliul de lider după victoria cu Politehnica Iași, va juca la Timișoara cu Informatica. Bănățenii au un meci mai puțin disputat în acest moment. Trupa lui Robert Lupu va evolua miercuri, 2 mai, la Iași, într-o confruntare în care pornește ca mare favorită.

SERIA I
Autobergamo Deva – Poli Iași 12-0
Clasament: 1. Deva 9p; 2. Informatica 7p; 3. Iași 0p

Etapa a 5-a:
2 mai, ora 18.30
CSM Politehnica Iași – Informatica Timișoara
Etapa a 6-a:
8 mai, ora 18:00
Informatica Timișoara – Autobergamo Deva

Fără vreun un punct în play-off după două etape, Dunărea Călărași a dat lovitura la Galați, pe terenul vicecampioanei CS United Galați. Echipa pregătită de Marian Șotîrcă, un alt component al generației de aur a futsalului românesc, a învins cu 2-1 (1-0). În prima etapă a play-off-ului, United învinsese la Călărași, 4-2, la capătul unei partide în care Dunărea jucase foarte bine.

Înfrângerea de sâmbătă a reprezentat al doilea pas greșit făcut de vicecampioana României în play-off. În aceste condiții, șansele ca FK Odorheiu Secuiesc să câștige Seria a II-a și să se califice astfel în finala Ligii I au crescut considerabil.

SERIA A II-A
United Galați – Dunărea Călărași 1-2
Clasament: 1. United Galați 7p, 2. Odorheiu Secuiesc 5p, 3. Dunărea Călărați 3p

Etapa a 5-a:
3 mai, ora 18:00
Dunărea 2005 Călărași – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
8 mai, ora 19:30
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS United Galaţi