Cu punctaj maxim după primele patru runde, Autobergamo pornește drept favorită în confruntarea cu Muncitorul Reșița, o formație care a început noul sezon cu două înfrângeri, dar, în ultimele două etape a bifat tot atâtea victorii.

Muncitorul – Autobergamo va fi repetiția generală pentru gruparea din Deva înaintea debutului în UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor la futsal. Autobergamo va găzdui în perioada 11-14 octombrie meciurile Grupei a 8-a a Main Round-ului celei mai importante competiții intercluburi din lume.

Din Grupa a 8-a mai fac parte, alături de Autobergamo Deva, formațiile Araz Naxçivan (Azerbaijan), Mostar SG Staklorad (Bosnia și Herțegovina) și Luxol St Andrews (Malta).

Primul meci al campioanei României se va disputa miercuri, 11 octombrie, de la ora 19.00, adversară fiind Luxol St Andrews, echipă la care evoluează Emil Răducu, căpitanul naționalei de futsal a României, proaspăt calificată la Campionatul European de anul viitor din Slovenia.

Mergem cu toții la Reșița, nimeni nu va fi menajat, pentru că avem nevoie de meciuri. Ne așteaptă meciuri grele în Liga Campionilor”, a spus, pentru www.frf.ro, Florin Matei, jucătorul echipei Autobergamo Deva.

Liga I, Etapa a V-a:

6 octombrie, ora 17:00
Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva

7 octombrie, ora 18:00
Dunărea 2005 Călărași – Imperial Wet Miercurea Ciuc

8 octombrie, ora 19:00
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Spicom Sfântu Gheorghe

9 octombrie, ora 16:00
Informatica Timișoara – City’Us Targu Mureș

ora 18:00
CS United Galaţi – CSM Politehnica Iași