Liga I, Etapa a V-a:

Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva 1-11

Dunărea 2005 Călărași – Imperial Wet Miercurea Ciuc 5-3

Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Spicom Sfântu Gheorghe 9-3

Informatica Timișoara – City’Us Targu Mureș 10-0

CS United Galaţi – CSM Politehnica Iași 5-4

Echipa Autobergamo Deva, campioana României va debuta miercuri, 11 octombrie, în noul sezon al UEFA Futsal Cup. Autobergamo va găzdui partidele Grupei a 8-a a Main Round-ului celei mai importante competiții intercluburi din futsalul mondial.

La Deva și-au dat întâlnire formațiile Autobergamo (campioana României), Mostar SG Staklorad (campioana Bosniei), Luxol St Andrews (campioana Maltei) și puternica formație Araz Naxçivan (campioana Azerbaijanului). Din Grupa a 8-a merge mai departe, în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup o singură echipă.

Iată programul Grupei a 8-a:

11 octombrie
ora 16:30
Araz Naxçivan – Mostar SG Staklorad
ora 19:00
Autobergamo Deva – Luxol St Andrews

12 octombrie

ora 16:30
Luxol St Andrews – Araz Naxçivan
ora 19:00
Autobergamo Deva – Mostar SG Staklorad

14 octombrie

ora 16:30
Mostar SG Staklorad – Luxol St Andrews
ora 19:00
Araz Naxçivan – Autobergamo Deva

Campioana României, echipă pregătită de spaniolul Angulo Lopez Marco Antonio, va debuta astfel cu un meci împotriva campioanei Maltei, Luxol St Andrews, trupă la care evoluează Emil Răducu, căpitanul naționalei de futsal a României! „Suntem pregătiți pentru debutul în cea mai importantă competiție din futsalul mondial. Nu va fi ușor, mai ales că din grupa noastră se califică o singură echipă. Cred că meciul decisiv va fi ultimul, cel cu Araz Naxçivan”, a declarat veteranul Florin Ignat, jucătorul echipei Autobergamo Deva.

Araz Naxçivan este echipa văzută de specialiști favorită la calificarea în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup. Campioana Azerbaijanului este deja o prezență obișnuită în fazele superioare ale competiției. În ediția 2013-2014 a UEFA Futsal Cup, Araz Naxçivan s-a calificat în Final Four și a încheiat pe locul trei.

Sezonul trecut, City’US Târgu Mureș, campioana României, rămasă fără mulți dintre jucătorii care cuceriseră titlul cu câteva luni mai devreme, a reușit calificarea în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup!