Morad Malouk, în vârstă de 21 de ani, este ultima achiziție a echipei de futsal Autobergamo Deva.

Spaniol cu origini marocane, Morad Malouk,  a jucat ultima oară la Club Deportivo Cabecense din Las Cabezas de San Juan, Andaluzia, și vine la Deva cu recomandări dintre cele mai bune!

„Este un tânăr despre care am primit referințe foarte bune, de la cunoștințe ale noastre din Spania, care l-au remarcat la un turneu în care a marcat foarte multe goluri. Undeva o medie de 3-4 goluri pe meci, un jucător eminamente ofensiv. Acesta a fost, de altfel, ultimul nostru transfer! Avem o echipă de la care așteptăm renașterea lui Autobergamo, o grupare cu o medie de vârstă de doar 21 de ani. E nevoie de multă muncă, răbdare și, nu în ultimul rând, de sprijin finaniar”, a spus Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo Deva, citat de Radio România Timișoara.

Autobergamo Deva va pleca săptămâna viitoare în Ungaria, pentru a onora invitația echipei MVFC Berettyóújfalu. Autobergamo Deva și MVFC Berettyóújfalu vor susține două partide de verificare, miercuri, 14 august, și joi, 15 august.

Campioana Ungariei e o mai veche cunoștință a celor de la Autobergamo Deva, MVFC Berettyóújfalu câștigând a doua ediție a Cupei Cetății, competiție organizată de Autobergamo Deva.

Articol de Adi Dobre