A fost, așa cum era de așteptat, o etapă în care s-au marcat foarte multe goluri. Scorul rundei a fost înregistrat la Deva, acolo unde campioana Autobergamo s-a impus, scor 25-3, în fața echipei Muncitorul Reșița.

FK Odorheiu Secuiesc s-a impus și ea la scor în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, în timp ce Informatica Timișoara, fără antrenorul-jucător Robert Lupu, rămas acasă, a trecut la pas de City’US Târgu Mureș.
Tot la scor s-a impus și vicecampioana CS United Galați, care a avut însă cel mai greu meci dintre echipele fruntașe, 8-1 la Iași.

În ciuda succesului la scor din această rundă, Autobergamo Deva e pe locul trei în Liga I. Campioana României are de disputat însă o restanță din etapa precedentă și, în cazul în care va câștiga, poate încheia anul în fotoliul de lider. Formația din Deva va juca joi, 14 decembrie, la Călărași. Meciul cu Dunărea se anunță unul extrem de disputat, trupa pregătită de fostul internațional Marian Șotârcă având și ea ambițiile sale!

Ne dorim să încheiem anul pe primul loc, pentru că avem cea mai bună echipă”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei Autobergamo Deva.

Tot joi e programată și „restanța” dintre Muncitorul Reșița și Spicom Sfântu Gheorghe, din aceeași etapă a 13-a.

Iată rezultatele din Etapa a 14-a:

Spicom Sfântu Gheorghe – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 5-18
Autobergamo Deva – Muncitorul Reșița 25-3
Imperial Wet Miercurea Ciuc – Dunărea 2005 Călărași 5-5
CSM Politehnica Iași – CS United Galaţi 1-8
City’US Târgu Mureș – Informatica Timișoara 1-12

Clasament: 1. Odorheiu Secuiesc 35p; 2. Informatica 35p; 3. Autobergamo 33p; 4. United 31p; 5. Dunărea 20p; 6. Iași 14p; 7. Imperial 14p; 8. Muncitorul 6p; 9. Spicom 0p; 10. City’US -2p

ACS City’us Tg. Mureș a fost penalizată cu 8 puncte

Etapa a 13-a:

Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – City’US Târgu Mureș 14-1
CS United Galaţi – Imperial Wet Miercurea Ciuc 5-3
Informatica Timișoara – CSM Politehnica Iași 6-0
joi, 14 decembrie
ora 16:00
Muncitorul Reșița – Spicom Sfântu Gheorghe
ora 18:00
Dunărea 2005 Călărași – Autobergamo Deva