Etapa şi derby-ul în Liga I la futsal! CS United Galaţi şi Autobergamo Deva, echipele care au plecat ca din puşcă în acest sezon, se confruntă în această rundă pe malurile Dunării.

Autobergamo, echipa care a bifat patru victorii din tot atâtea partide în acest debut de sezon, printre "victimele" echipei lui Florin Ignat numărându-se campioana City’US Târgu Mureş şi vicecampioana României Informatica Timişoara, are de luat o revanşă, după înfrângerea suferită în faţa gălăţenilor în finala mică a play-off-ului din sezonul trecut.

"Vrem să dovedim că acea înfrângere a fost un simplu accident. Nu va fi uşor la Galaţi, dar mergem să învingem", a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător al liderului Autobergamo Deva.

Şi pentru United Galaţi meciul din această rundă reprezintă un prilej de revanşă. Gălăţenii au pierdut finala Cupei României în faţa celor de la Autobergamo, chiar la Deva, scor 2-3. "Oriunde jucam, Deva nu ne bătea vreodată", a spus David Asandei, antrenorul gălăţenilor. United are tot maximum de puncte, dar trupa lui Asandei nu a agonisit decât 9 puncte, cu trei mai puţin decât Deva, din cauza faptului că preţ de o etapă a stat.

La Târgu Secuiesc se întâlnesc formaţiile care nu au bifat nici măcar un punct în primele patru runde. Mai mult, Clujana Cluj are doar un gol marcat în patru partide şi a primit 28!

Campioana City’US Târgu Mureş are meci greu, acasă, împotriva echipei Politehnica Iaşi.

Iată programul etapei a 5-a a Ligii I:
1 octombrie
ora 17.00
C.S. KSE Targu Secuiesc – CFF Clujana Cluj
ora 18.00
CS City’us Târgu Mureş – CSM Politehnica Iaşi
3 octombrie
ora 18.00
CS United Galaţi – Autobergamo Deva
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Dunărea 2005 Călăraşi
Informatica Timişoara – Spicom Sfântu Gheorghe

– Muncitorul Reşiţa stă

Etapa a doua a ligii secunde a început vineri, când a fost programată confruntarea dintre Bukovina Vicov şi Informatica II Timişoara.

Iată programul etapei a II-a a ligii secunde:
Vineri
Bukovina Vicov – Informatica 2 Timişoara 9-3 (5-1)
1 octombrie
ora 15.00
Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ – Blue Angel Cristian
2 octombrie
ora 16.00
Imperial Wet Miercurea Ciuc – Fortius Buzău
ora 17.00
Pro Tineret Sighişoara – Luceafărul Buzău

Partida Inter Gheorgheni – Colţea Braşov a fost amânată pentru data de 16 octombrie.