Echipa Autobergamo Deva a învins sâmbătă seară CFR Timișoara, scor 9-4, în cel de-al doilea meci al duelului din semifinalele Ligii I Futsal Fortuna. Învingătoare și în prima confruntare, jucată în Banat în urmă cu două săptămâni, scor 4-2, Autobergamo Deva a obținut astfel biletele pentru marea finală!

Autobergamo Deva va juca din nou cu titlul de campioană a României pe masă după o pauză de cinci ani. Ultima prezență în finala Ligii I a echipei hunedorene a fost în sezonul 2016-2017, când, după o finală-maraton de cinci meciuri cu CS United Galați, Autobergamo Deva a cucerit titlul.

Marți, 19 aprilie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 3, Sala Sporturilor „Dunărea” din Galați va găzdui cel de-al doilea episod al duelului dintre CS United și FK Odorheiu Secuiesc din a doua semifinală.

Gălățenii pornesc cu prima șansă după succesul categoric de săptămâna trecută de la Odorheiu Secuiesc, scor 7-2. În cazul în care FK Odorheiu Secuiesc se va impune, urmează meciul decisiv, a doua zi, miercuri, 20 aprilie, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

Autobergamo Deva – CFR Timișoara 9-4 (6-2), Sala Sporturilor, Deva
Au marcat: Sasse (4 goluri), Hinojosa (3), Iszlai (2) / David, Ilaș, Fernandes, Grosu
Arbitri: Decă Daniel (Brăila), Macovei Florin Aurelian (Galați); Gunciu Roberto Florentin (Popești Leordeni)
Observator: Gherman Gabriel (București)

Articol de Adi Dobre