Autobergamo și FK Odorheiu Secuiesc se întâlnesc duminică seară, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva, într-o partidă care va fi arbitrată de o brigadă din Iași, formată din Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc. Rezervă va fi Petre Meterciuc din Târgu Neamţ.

„Va fi un meci mult mai greu decât cel de la Odorheiu Secuiesc, pentru că ei își joacă ultima șansă de a rămâne în cursa pentru un loc în finală. Suntem însă pregătiți să învingem și să obținem biletele pentru finală încă din acest al doilea meci”, a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei Autobergamo Deva.

În cazul în care FK Odorheiu Secuiesc va câștiga meciul de duminică, confruntarea va avea programat jocul decisiv luni seară, tot la Deva. „N-am luat în calcul un al treilea meci! Eu deja mă gândesc la finală, să vedem cu cine ne vom bate! Nu avem probleme de lot, băieții sunt motivați, sala din Deva va fi plină, spectacolul e garantat”, a mai spus Florin Ignat.

Locul trei la finalul sezonului regular, FK Odorheiu Secuiesc a fost, pentru jocul prestat, una dintre cele mai lăudate echipe din futsalul românesc în ultima perioadă. Calificată în Final Four-ul Cupei României, unde a pierdut în semifinale tot în fața echipei din Deva, formația pregătită de Jakab Zoltan a reușit să pătrundă și în careul de ași al Ligii I. „Pentru noi e o mare performanță. Am mai spus, locul trei la finalul campionatului ar fi un obiectiv foarte bun. Trebuie să fim realiști, va fi infernal la Deva. Să bați două zile la rând Deva la ea acasă pentrua juca finala e o misiune aproape imposibilă. Mergem însă la Deva pentru a ne juca șansa. Dacă învingeam în primul meci, acasă, altfel ar fi stat lucrurile”, a mai spus Jakab Zoltan.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc CS United Galați și Informatica Timișoara. Bănățenii conduc cu 1-0, după succesul din primul meci, de la Timișoara. Meciul din Banat a fost dramatic, Timișoara impunându-se la loviturile de departajare, scor 8-7!

Duelul dintre United, liderul sezonului regular, și Informatica, vicecampioana României, are programat al doilea episod marți, 9 mai, de la ora 18.00, la Galați. În cazul în care United va câștiga, partida decisivă va avea loc a doua zi, miercuri, 10 mai, tot la Galați.